Κοριτσάκι έκανε το ποδαρικό για τη νέα χρονιά στην Ρόδο

Κοριτσάκι έκανε το ποδαρικό για τη νέα χρονιά στην Ρόδο

Κοριτσάκι έκανε το ποδαρικό για τη νέα χρονιά στην Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2323 ΦΟΡΕΣ

Στις 8 το πρωί το πρώτο τροχαίο ατύχημα

Κορίτσι ήταν και φέτος το πρώτο παιδί του νέου έτους που γεννήθηκε στην Ρόδο στην κλινική κάνοντας «ποδαρικό» για το 2018, και αγόρι αυτό που γεννήθηκε στο νοσοκομείο!

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο κλάμα μωρού ακούστηκε στις 10.05΄το πρωί της Πρωτοχρονιάς στην κλινική Euromedica της Ρόδου όπου η Ελένη Γιαννιά έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.445 γραμ.!

Η ευτυχής μητέρα μαζί με τον σύζυγο της Σπύρο Κοντοδήμα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόκειται για το πρώτο τους παιδί, το οποίο γεννήθηκε με καισαρική από τη μαιευτήρα Ειρήνη Αγγελίδου – Χαιρέτη.
Αλλά και στο νοσοκομείο της Ρόδου το πρώτο μωρό του νέου έτους γεννήθηκε ανήμερα τη Πρωτοχρονιά στις 6.10 το απόγευμα με φυσιολογικό τοκετό από τον μαιευτήρα κ. Ιωάννη Καβαλάκη. Η ευτυχής μητέρα έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4.200 γραμμαρίων!

Και άλλες «πρωτιές»
Η πιο σημαντική ίσως «πρωτιά» ήταν αυτή που κατέγραψε το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου το οποίο κλήθηκε μόνο σε ένα ατύχημα υλικών ζημιών προχθές στις 8 το πρωί.
Συγκεκριμένα, 52χρονος οδηγός ι.χ. κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτύπησε με το όχημα του τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα επί της οδού Θεμιστοκλέους Σοφούλη προκαλώντας ευτυχώς υλικές ζημιές.

Σε ότι αφορά το τηλεφωνικό κέντρο 100 της αστυνομίας στη Ρόδο, η πρώτη κλήση που δέχτηκε ήταν δέκα λεπτά πριν τη μία τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς για ύποπτους θορύβους σε μεζονέτα στο Ροδίνι. Περιπολικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έσπευσε στο σημείο όμως δεν εντόπισε κάτι και αποχώρησε.

Αλλά και στην Κω το τηλεφωνικό κέντρο 100 της αστυνομίας δέχτηκε κλήση 34 λεπτά μετά τις 12 την Πρωτοχρονιά και επίσης ύποπτους θορύβους σε κατοικία στο Ψαλίδι, όπου και έσπευσε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Κω χωρίς και εκεί να βρεθεί κάτι από την έρευνα που έγινε.

Σε ότι αφορά την πρώτη σύλληψη στη περιοχή μας έγινε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού οι οποίοι εντόπισαν 20χρονο αλλοδαπό από το Πακιστάν ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Καρακόνερο επιχείρησαν για πρώτη φορά το 2018 οι Πυροσβέστες της Ρόδου αφού πέντε λεπτά μετά τη μία τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς δέχτηκαν κλήση για φωτιά.

Στο αεροδρόμιο της Ρόδου η πρώτη πτήση που αναχώρησε από το νησί μας ήταν η 201 της Olympic Air στις 6.40 το πρωί της Πρωτοχρονιάς με 154 επιβάτες και με προορισμό το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος», ενώ «ποδαρικό» μας έκανε η πτήση της Ryanair που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου στις 7.25 το πρωί από την πρωτεύουσα μεταφέροντας 156 επιβάτες.

Στο λιμάνι της Ρόδου, το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε ήταν το «Blue Star 2» χθες στις 10.10 το πρωί προερχόμενο από τον Πειραιά, ενώ το πρώτο πλοίο που απέπλευσε ήταν το «Πρέβελης» προχθές στις 10 το πρωί εκτελώντας δρομολόγιο άγονης γραμμής και με τελικό προορισμό τον Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη