Η ΔΕΡΜΑΕ αναλαμβάνει την αξιοποίηση του ΘΕΡΜΑΙ

Η ΔΕΡΜΑΕ αναλαμβάνει  την αξιοποίηση του ΘΕΡΜΑΙ

Η ΔΕΡΜΑΕ αναλαμβάνει την αξιοποίηση του ΘΕΡΜΑΙ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3558 ΦΟΡΕΣ

Η ΔΕΡΜΑΕ θα αναλάβει την αξιοποίηση του Θέρμαι αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο εκκαθαριστής της ΡΟΔΩΝ Α.Ε. κ. Μάριος Μαραβέλιας έχει δρομολογήσει όλα όσα απαιτούνται προκειμένου το πάρκο του Θέρμαι να «επιστρέψει» στο Δήμο της Ρόδου. Εν συνεχεία ο δήμος θα το παραχωρήσει με τη σειρά του στη ΔΕΡΜΑΕ προκειμένου να αξιοποιηθεί αναλόγως.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, στόχος της δημοτικής αρχής είναι το συγκεκριμένο ακίνητο να δοθεί προς αξιοποίηση όσο το δυνατόν συντομότερα, ακόμη και στις αρχές καλοκαιριού, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η αξιοποίησή του αναμένεται να γίνει από ιδιώτη που θα προκύψει από πλειοδοτικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί.
Μέσα πάντως στο επόμενο διάστημα οι υπεύθυνοι θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν ακριβώς το χρονοδιάγραμμα που θα απαιτηθεί για όλα αυτά και φυσικά τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Σε δημοπρασίες και άλλα ακίνητα
Στο μεταξύ, μήνας … διαγωνισμών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Φεβρουάριος για τη ΔΕΡΜΑΕ, η οποία θα δημοπρατήσει αρκετά ακίνητα που διαχειρίζεται. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στην πλατεία Χριστοφόρου Πατριάρχου Αλεξανδρείας (απέναντι από το Νεώριο πίσω από τους μικροπωλητές). Αμέσως μετά αναμένεται να ακολουθήσει το «Όασις» που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κοδριγκτώνος και Βενετοκλέων προκειμένου να παραχωρηθεί και αυτό για χρήση.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία τακτοποίησης ζητημάτων που υπάρχουν καθώς στο εν λόγω κτήριο εμπλέκεται όπως είναι γνωστό το Υπουργείο Πολιτισμού το οποίο και το έχει παραχωρήσει στο Δήμο της Ρόδου.

Επίσης μέσα στο Φεβρουάριο θα γίνει διαγωνισμός για ένα από τα δύο ακίνητα του Δήμου στη Κρεμαστή, και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα γίνει το ίδιο και για το δεύτερο.
Τέλος μέσα στο Φεβρουάριο, γίνονται προσπάθειες να πραγματοποιηθεί πλειοδοτικός διαγωνισμός για το Έλαφος και Ελαφίνα στο Προφήτη Ηλία.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη