Προσφυγή κατά της νυν διοίκησης του ΑΕΡΑ

Αγωγή-προσφυγή κατά του κύρους της Γενικής Συνέλευσης του ΑΕΡΑ που πραγματοποιήθηκε πριν ένα μήνα περίπου και στην οποία αναδείχθηκε νέα διοίκηση, κατέθεσε χθες η «αντιπολίτευση» και συγκεκριμένα η πλευρά Κουμνάκη, που αποκλείσθηκε από τις διαδικασίες των εκλογών, με συνέπεια η αντιπαράθεση στο «στρατόπεδο» του συλλόγου να συνεχίζεται.

Η νυν διοίκηση σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ανησυχεί, καθώς πιστεύει πως ακολουθήθηκε πιστά ο κανονισμός. Στη Γ.Σ. λένε από την πλευρά της διοίκησης  πως εφαρμόσθηκε ο νόμος που θέλει τα μέλη ενός συλλόγου, αν δεν έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή τους, να αποκλείονται  από την εκλογική διαδικασία κι αυτό εφαρμόσθηκε στην προκειμένη περίπτωση.

Για το νόμιμο της ΓΣ συνεπώς θα αποφανθεί η δικαιοσύνη, καθώς η Διοίκηση του ΑΕΡΑ θα υπερασπιστεί τη θέση της.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ
Στο μεταξύ η προετοιμασία του ΑΕΡΑ συνεχίζεται, με το Βαγγέλη Χοσάδα αλλά και τη διοίκηση της ομάδας, να «κυνηγούν» ακόμα την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν χθες το απόγευμα πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάκη Συμεωνίδη, που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Παστίδας.

Ο έμπειρος μέσος αγωνιζόταν και πριν από χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα και τώρα επανέρχεται για να βοηθήσει τον ΑΕΡΑ ξανά.

Σε ό,τι αφορά τον Τσβετκόφσκι, θα υπάρξει και σήμερα συνάντηση με τη Διοίκηση προκειμένου να επέλθει η συμφωνία για τη δεύτερη χρονιά του στον ΑΕΡΑ.