Εν αναμονή της απόφασης στον Ιάλυσο!

Εν αναμονή της απόφασης στον Ιάλυσο!

Εν αναμονή της απόφασης στον Ιάλυσο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 417 ΦΟΡΕΣ

-Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Ασπρόπυργο θα κριθεί, μετά την ένσταση, στα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ. -Περνάει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας ο Θανάσης Τερζής. -Κάλεσμα και κινητοποίηση των Scorpions για το Σαββατιάτικο ντέρ

Δουλεύει αρκετά από το ξεκίνημα της εβδομάδας ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου Θανάσης Τερζής και οι παίκτες του, για το Σαββατιάτικο ντέρμπι του «Οικονομίδειου» με αντίπαλο τον συντοπίτη Διαγόρα. Οι ερυθροκίτρινοι θεωρούν κομβικό το παιχνίδι αυτό και δεν υπάρχει γι αυτούς άλλο αποτέλεσμα από την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, σε συδυασμό με θετικές εξελίξεις στους αγώνες των πρωτοπόρων, θα ξεμακρύνει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο κόουτς του Ιάλυσου έχει στο πρόγραμμα του καθημερινή προπόνηση και το ευχάριστο για εκείνον είναι το γεγονός, πώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και θα επιλέξει το καλύτερο δυνατό υλικό για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό πάντως και υπάρχει η σχετική αισιοδοξία για τη έκβαση του Σαββατιάτικου αγώνα.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Εκείνο που περιμένει σήμερα ο Ιάλυσος , όπως άλλωστε έχει ανακοινώσει και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, είναι η ανακοίνωση του αποτελέσματος της ένστασης που κατέθεσε ο Ιάλυσος, για το κύρος του αγώνα με τον Ασπρόπυργο εκτός έδρας της 6ης αγωνιστικής, κατά τον οποίο δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο και ο κανονισμός είναι σαφής.

Έγκυρες πηγές ανέφεραν χθες, πώς συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ο Ιάλυσος να κερδίσει την υπόθεση και να προσθέσει ακόμα δυο βαθμούς στο ενεργητικό του, ανεβαίνοντας ψηλότερα βαθμολογικά και ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι διεκδίκησης του τίτλου.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ SCORPIONS
Στο μεταξύ για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Διαγόρα, υπάρχει ήδη κινητοποίηση μεταξύ του κόσμου και των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Μάλιστα οι Scorpions εξέδωσαν χθες ανακοίνωση-κάλεσμα, στην οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο δρόμος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι ακόμα ανοιχτός. Η αρχή για την ομάδα μας είναι το Σάββατο στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Διαγόρα. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ιαλυσού στο γήπεδο. Ελάτε να χαρούμε το ποδόσφαιρο ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…Οι Scorpions δίνουμε συνάντηση στο G-Net (blue-ray) στην Ιαλυσό στις 13.00 το μεσημέρι και από κει όλοι μαζί στο γήπεδο.

ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ…ΜΟΝΟ ΙΑΛΥΣΟΣ

Σ.Φ. SCORPIONS

Διαβάστε ακόμη

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»