Αγώνες αυτοκινήτου θα γίνουν τον Μάιο στην Ρόδο

Μήνας της αυτοκίνησης αναμένεται να είναι για τη Ρόδο ο Μάιος εφόσον ευοδωθούν οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να διεξαχθούν εδώ αγώνες αυτοκινήτου, οι οποίοι μάλιστα θα τύχουν και πανελλήνιας προβολής!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Πόκκιας, χθες συνεδρίασε για πρώτη φορά η Επιτροπή για τους αγώνες αυτοκινήτου, μια προσπάθεια που είχε γίνει και πέρυσι ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθούν στη Ρόδο. Έτσι, λοιπόν, γίνεται και φέτος η προσπάθεια για τις παρακάτω ημερομηνίες:


-Στις 5 και 6 Μαΐου θα γίνει το σιρκουί, δηλαδή ο αγώνας ταχύτητας, στο αεροδρόμιο Μαριτσών, ο οποίος είναι ενταγμένος στο πρωτάθλημα και θα έχει απευθείας μετάδοση σε όλη την Ελλάδα.


-Στις 13 Μαΐου, το επόμενο Σάββατο δηλαδή, θα διεξαχθούν αγώνες δεξιοτεχνίας, drift όπως λέγονται,  έξω από το Δημαρχείο και


-Στις 19 Μαΐου τα ιστορικά αυτοκίνητα που έτρεχαν σε ράλι τις προηγούμενες δεκαετίες θα κάνουν το γύρο της Ρόδου ενώ ο Δήμος θα εντοπίσει διάφορα σημεία στο νησί ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προβολή.
Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος, πρόκειται για τρία σημαντικά events σε μία ενότητα και μπορούμε να πούμε ότι ο Μάιος θα είναι ο μήνας της αυτοκίνησης, του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στη Ρόδο.