Άσχημα μαντάτα για τους Δωδεκανήσιους διαιτητές

Άσχημα μαντάτα για τους Δωδεκανήσιους διαιτητές

Άσχημα μαντάτα για τους Δωδεκανήσιους διαιτητές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 478 ΦΟΡΕΣ

Η σύνθεση των πινάκων της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η ΚΕΔ/ΕΠΟ του Πορτογάλου Βίτορ Μέλο Περέιρα και τα νέα για τη Δωδεκανησιακή διαιτησία μόνο ως ευχάριστα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλους παραμένει μεν ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, φιγουράροντας στην πρώτη θέση της κατηγορίας των διεθνών (ούτως ή άλλως ανήκει στην ελίτ της UEFA), ωστόσο η αναμενόμενη επιτυχία του δεν μπορεί να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησαν οι σημερινές ανακοινώσεις.

Η θέση βοηθού στην 1η κατηγορία χάθηκε, καθώς ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης έμεινε εκτός, ο Μανώλης Κυρίτσης υποβιβάστηκε από την πίνακα της 2ης κατηγορίας σ’ εκείνον της 3ης όπου παραμένουν οι Μάριος Ωραιόπουλος και Δημήτρης Ατσικνούδας, όχι όμως και ο Αντώνης Παπαβασιλείου, ο οποίος «κόπηκε».

Μίνι «σφαγή» έγινε και στον πίνακα βοηθών της 3ης κατηγορίας, καθώς οι θέσεις των Σπύρου Τσέτσου και Αλέξανδρου Σπάρταλη χάθηκαν χωρίς να αναπληρωθούν.

Αν υπάρχει κάτι παρήγορο, είναι η αξιολόγηση του Μανώλη Κόττορου στον πίνακα βοηθών της 2ης κατηγορίας.

Ο νεαρός διαιτητής απουσίαζε για σπουδές στην Ξάνθη, έπαιξε σε ουκ ολίγα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και επιστρέφει στη δύναμη του ΣΔΠΔ. Απώλειες καταγράφηκαν και στους πίνακες των παρατηρητών.

Οι Μανώλης Στέργου και Νίκος Σταυριανός δεν ανανέωσαν στην 3η κατηγορία, ενώ ο Μιχάλης Καλαθενός ολοκλήρωσε τη σταδιοδρομία του ως παρατηρητής της Super League, καθώς τον «έπιασε» το όριο ηλικίας.

Παρατηρητής 1ης κατηγορίας παρέμεινε Κώστας Ζαννετίδης, παρατηρητής 2ης ο Βαγγέλης Κατσιδώνης, ενώ ο Βασίλης Τσαγγάρης «υποβιβάστηκε» στην 3η κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή

Να κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αύριο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» το διασυλλογικό συνθέτων στίβου Κ16

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»