Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Μανώλης Καμπουρόπουλος

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τις διαδικασίες που υπήρξαν στην τοπική Νέα Δημοκρατία, για την επιλογή υποψηφίων, εκφράζει ο πρώην αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Μανώλης Καμπουρόπουλος, για την οποία υπάρχει πληροφορίες ότι ενδιαφερόταν να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου.

Ο κ. Καμπουρόπουλος, σε επιστολή του προς τη ΝΟΔΕ αναφέρει επί του θέματος τα εξής:
«Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές (όχι από τα παλιά αλλά από τα πολύ πρόσφατα), μέλη της Νομαρχιακής της Ν.Δ., αγαπητέ φίλε πρόεδρε Παύλο Μπακίρη.
Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Νομαρχιακής της Ν.Δ. που δημοσιεύθηκε στον ημερήσιο τύπο, νιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσω δημόσια την άποψή μου.
Αντιλαμβάνομαι την προσπάθειά σας να βρείτε τους καλύτερους για να εκπροσωπήσουν τη Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές και βέβαια πολύ καλά κάνετε εάν πράγματι το προσπαθείτε.

Όμως δεν αντιλήφθηκα με ποιες διαδικασίες το επιχειρείτε, όπως επίσης δεν αντιλήφθηκα ποια είναι για εσάς τα κριτήρια της επιλογής του καλύτερου.
Μήπως είναι του καλύτερου φίλου, της καλύτερης παρέας, είτε της προσφοράς στην παράταξη, στα κοινά, στην κοινωνία και στην πατρίδα (…);
Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω νέους ανθρώπους να ασχολούνται με τη μεγάλη αυτή παράταξη που εκπροσωπεί εκατομμύρια Έλληνες, και να υπηρετούν την ιδεολογία και τις αρχές της ανιδιοτελώς.
Είναι υποχρέωση όμως αυτών των νέων ανθρώπων να γνωρίζουν την ιστορία και της παράταξης και των ανθρώπων που προσέφεραν πολλά σε δύσκολους καιρούς και να μην απαξιώνουν κανέναν. Περισσότερο δε τώρα που η Ν.Δ. απαιτεί και έχει ανάγκη για να αντιμετωπίσει τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις σε πολλά επίπεδα.

Με εκτίμηση,
Μανώλης Καμπουρόπουλος»