Στο top 5 του ομίλου της TUI παγκοσμίως, βρίσκεται η Ρόδος! (βίντεο)

Στο top 5 του ομίλου της TUI παγκοσμίως, βρίσκεται η Ρόδος! (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1845 ΦΟΡΕΣ

Είναι μια ξεχωριστή επένδυση για εμάς, τόνισε η διευθύντρια αγορών

Η τεράστια σημασία που έχει η Ρόδος για την TUI, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά προχθές το βράδυ, στο πλαίσιο της λαμπερής εκδήλωσης που φιλοξενήθηκε στο Sensatori Resort Atlantica στο Γεννάδι.

Η γιορτή αφορούσε τα 10 χρόνια λειτουργίας του ξενοδοχειακού concept TUI Sensatori και αποφασίστηκε να φιλοξενηθεί στην Ελλάδα και δη στο καινούργιο κόσμημα του ομίλου στη Ρόδο! Μάλιστα το «παρών» έδωσαν στο νησί μας αρκετά σημαντικά στελέχη της πολυεθνικής εταιρείας.

Τα παραπάνω αποδεικνύουν την τεράστια σημασία που έχει η Ρόδος για τον «κολοσσό» του τουρισμού, κάτι το οποίο αναγνώρισε μιλώντας σε δημοσιογράφους η Ηelen Caron (διευθύντρια αγορών της TUI), ενώ έπειτα από ερώτηση της «Ροδιακής», φρόντισε να το επαληθεύσει παραθέτοντας και ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο: «Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η Ρόδος βρίσκεται για το 2018 στο top 5 του ομίλου παγκοσμίως, από πλευράς κρατήσεων!».

Συνέχισε λέγοντας ότι «πρόκειται για ένα πολύ διάσημο νησί. Είναι μια ξεχωριστή επένδυση για εμάς. Πολλοί πελάτες άλλωστε μας λένε ότι θέλουν να επιστρέψουν ξανά εδώ».

Η ίδια επεσήμανε ακόμη πως «υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να υπάρχει. Η ικανοποίηση των πελατών είναι μεγάλη, ενώ και συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ είναι σημαντική. Η TUI δέχεται θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης, όπως την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων. Αν και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι δεσμεύσεις μας στην Ελλάδα να είναι βιώσιμες».

Σε ό,τι αφορά στο TUI Sensatori Resort του ομίλου Atlantica, όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, η κα Carοn υπογράμμισε: «Έχω έρθει τρεις φορές στο ξενοδοχείο για να το μάθω, για να το γνωρίσω περισσότερο! Είναι πανέμορφο και είναι σημαντικό που φιλοξενείται η γιορτή εδώ, γιατί η Ρόδος έχει μεγάλη ανάπτυξη».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει το νησί ως προορισμός: «Η Ρόδος έχει πολλά να δείξει στους πελάτες μας. Την φιλοξενία, την υψηλή ποιότητα, τον πολιτισμό, την παράδοση και αυτό είναι κάτι που το επιθυμούμε πολύ και εμείς».

Τέλος η Helen Caron σημείωσε ότι «η TUI διαθέτει 43 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της στην Ελλάδα, και πραγματοποιεί 600 πτήσεις εβδομαδιαίως προς την χώρα μας. «Ξεχωριστή σημασία έχει όμως για εμάς η συνεργασία με τον όμιλο Atlantica και ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι όμορφα».

Δημήτρης Νικολαΐδης: «Σημασία για εμάς έχουν οι άνθρωποι»
Την εναρκτήρια ομιλία στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έκανε ο CEO του ομίλου Atlantica Δημήτρης Νικολαΐδης. Ο ίδιος αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό και στις φάσεις που πέρασε μέχρι την υλοποίησή του το Sensatori Resort, υποστήριξε ότι «για εμάς σημασία έχουν οι άνθρωποι και το ανθρώπινο δυναμικό! Χωρίς τους ανθρώπους όλα θα ήταν άψυχα και χωρίς νόημα. Δεν θα υπήρχε Sensatori χωρίς αυτούς, δεν θα υπήρχε TUI χωρίς αυτούς!».

Από την πλευρά της η διευθύντρια προϊόντων και αναδυόμενων αγορών της TUI, Louise Bates, ευχήθηκε η συνεργασία με τον όμιλο Atlantica να μακροημερεύσει όπως και το concept Sensatori, ενώ ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός παρόμοιου ξενοδοχείου στην Τουρκία, κοντά στο Φετιγέ, όπου ήδη υπάρχει ένα ακόμη και λειτουργεί υπό την σκέπη του ομίλου.

Στην εκδήλωση εξάλλου παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. Χαιρετισμό απηύθηνε ο κ. Φλεβάρης, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι επενδύσεις αυτές είναι καλοδεχούμενες στην περιοχή μας, ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κάνει από την πλευρά της ότι μπορεί για να τις διευκολύνει. Επιπλέον ευχήθηκε το concept TUI Sensatori, που γιόρτασε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του, να φτάσει και στα… εκατό!

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο