Ημέρες Καριέρας για το νέο 5 αστέρων Ikos Aria στην Κω

Ημέρες Καριέρας στην Κωδιοργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικούτης IkosResorts για να προσφέρει εργασίασε νέους και νέες από το νησί της Κω.

24 και 25 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, στην Αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Παράρτημα Κω, στην περιοχή Μαρμαρωτό, οι εκπρόσωποι της IkosResorts θα υποδεχτούν τους ενδιαφερόμενους για εργασία σε μία ευρεία σειρά από ειδικότητες, στο 5 αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα IkosAria που θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον Μάϊο του 2019.

Στις Ημέρες Καριέρας στην Κω, οι ενδιαφερόμενοι για μια θέση στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό Όμιλο στην Ελλάδακαι εργασία σε ένα μοναδικό περιβάλλον,θα ενημερωθούν αναλυτικά από εκπροσώπους της Ikos Resorts για το μοντέλο ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού στα IkosResorts, τις δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, τις ευκαιρίες εξέλιξης εντός του Ομίλου και θα υποβάλουν αίτηση για τις περισσότερες από 650 θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.

Οι τομείς που θα στελεχωθούν είναι από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα μπαρ μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους, ενώ θα καλυφθούν και θέσεις πωλητών στα καταστήματα λιανικής εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Στο διαρκώς εξελισσόμενο τουριστικό τοπίο στη χώρα μας, ο ξενοδοχειακός Όμιλος Ikos Resorts αναπτύσσεται δυναμικά και δημιουργεί ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, με τις ανάλογες θέσεις εργασίας, δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία και την απασχόληση στην τοπική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Ημέρες Καριέρας που θα γίνουν στις 24 & 25 Οκτωβρίου, στο τηλ. 23740 99440, e-mail: hr.aria@ikosresorts.com

Σχετικά με τα Ikos Resorts:

Τα Ikos Resorts είναι μια συλλογή σύγχρονων ελληνικών θέρετρων σε εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας που προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα και πολυτελή κομψότητα. Στη Χαλκιδική, τα πολυβραβευμένα Ikos Oceania και Ikos Olivia έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα all-inclusive resorts πολυτελείας στην Ευρώπη και παγκοσμίως στα βραβεία TripAdvisor Travelers’ Choice® 2018.

To Ikos Dassia άνοιξε τις πόρτες του στην Κέρκυρα τον Μάιο του 2018 και το Ikos Aria θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Κω το 2019. Το 2020 αναμένεται η λειτουργία του IkosAndalusiaστην Ισπανία.

Ο όμιλος προσφέρει πολυτελείς εμπειρίες all inclusive σε όλα τα θέρετρα μέσω του μοναδικού προγράμματος Infinite Lifestyle, που εξασφαλίζει αποκλειστικές παροχές και άριστη εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες, με γνώμονα την πολυτέλεια, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την άψογη εξυπηρέτηση.

Με τη φιλόξενη και σύγχρόνως εκλεπτυσμένη φιλοσοφία τους, τα Ikos Resorts ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα της φιλοξενίας.

Με παροχές όπως μενού από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, 24ωρη υπηρεσία γευμάτων στα δωμάτια και τις σουίτες και ολοήμερη εξυπηρέτηση στην παραλία, στόχος της ομάδας του Ikos Resorts δεν είναι απλώς να φανεί αντάξια των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί.

Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών υπό την ονομασία Ikos Green εμπλουτίζεται συνεχώς, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στην αειφορία αλλά και την τοπική κοινότητα.