Στις 29 Οκτωβρίου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Μανώλης  Γλυνός

Στις 29 Οκτωβρίου, από τη Λίνδο, πρόκειται να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Μανώλης Γλυνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γλυνός, οριστικοποίησε πλέον τις αποφάσεις του και σκοπεύει να προβεί σε ανακοινώσεις, δίνοντας και το στίγμα της παράταξής του.

Επιδιώκει, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν συνεργάτες του, ο συνδυασμός του να είναι ανεξάρτητος με υποψήφιους που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ήδη το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες ο κ. Γλυνός είχε σειρά επαφών για τη στελέχωση του συνδυασμού του, ενώ βεβαίως οι διεργασίες συνεχίζονται.

Στις τάξεις της παράταξης του Μ. Γλυνού, φαίνεται να επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, αφού όπως λένε συνεργάτες του, η ανταπόκριση τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες, ήταν ιδιαιτέρως θετική.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γλυνού, θα ξεκινήσει η δραστηριοποίηση της παράταξης , και κυρίως θα παρουσιαστούν οι θέσεις και οι προτάσεις της, αναφορικά με τα τοπικά θέματα και ζητήματα.