Παγκόσμια βράβευση από την Check Safety First για το Sunwing Kallithea Beach

Παγκόσμια βράβευση  από την Check Safety First για το Sunwing Kallithea Beach

Παγκόσμια βράβευση από την Check Safety First για το Sunwing Kallithea Beach

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1197 ΦΟΡΕΣ

Μια σημαντική διάκριση για ξενοδοχείο της Ρόδου

Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον χώρο της Υγιεινής και Ασφάλειας επέδωσε στο ξενοδοχείο Sunwing Kallithea Beach η διεθνής εταιρεία Check Safety First/Cristal: Το Παγκόσμιο Βραβείο στην καθαριότητα των δωματίων για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Ο Όμιλος Check Safety First Ltd (www.checksafetyfirst.com) εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης κινδύνου σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των διαμενόντων, καθώς αποτελεί την πιο σημαντική παράμετρο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό ταξίδι. Κάθε ξενοδοχείο υπόκειται σε 100 σημεία ελέγχου από έναν επαγγελματία επιθεωρητή και στη συνέχεια, τα αποτελέσματα κοινοποιούνται στη διοίκηση του ξενοδοχείου η οποία φέρει την ευθύνη για την υλοποίηση των απαιτούμενων διορθωτικών ενεργειών.

Το βραβείο αυτό απονέμεται κάθε χρόνο στο ξενοδοχείο που απέσπασε τις μεγαλύτερες βαθμολογίες στον έλεγχο δωματίου. Τα σημεία που ελέγχονται είναι η καθαριότητα του δωματίου και των βοηθητικών του χώρων, η καθαριότητα των λινών, του εξοπλισμού και οι μικροβιακές μετρήσεις σε 8 διαφορετικά σημεία του δωματίου.
Απαραίτητη προϋπόθεση απόκτησης αυτού του βραβείου είναι η κάλυψη όλων των απαιτούμενων κριτηρίων και η κατάκτηση της μεγαλύτερης βαθμολογίας ανάμεσα σε περισσότερα από 1500 ξενοδοχεία που ελέγχονται παγκοσμίως από την Check Safety First/Cristal!

Οι επιτυχίες όμως δεν σταματάνε εκεί. Το ξενοδοχείο Sunwing Kallithea Beach κατέκτησε επίσης το Εθνικό Βραβείο για το επίπεδο της Υγιεινής και Ασφάλειας στους επισιτιστικούς του χώρους καθώς και το Εθνικό Βραβείο Υγιεινής και Ασφάλειας για δεύτερη συνεχή χρονιά για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία των πισίνων του!
Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης λήξης της τουριστικής περιόδου 2018 στις εγκαταστάσεις του Sunwing Kallithea Beach. Κατά τη συνάντηση αυτή, η Περιφερειακή Διευθύντρια Ανατολικής Ευρώπης και διευθύντρια του ξενοδοχείου Sunwing Kallithea Beach κ. Θέμις Κριαρά, παρουσίασε στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, ευχαριστώντας τους για τη σκληρή και μεθοδική τους δουλειά καθώς και την εξαιρετική τους απόδοση η οποία και οδήγησε στην κατάκτηση αυτών των τόσο σημαντικών βραβεύσεων καθώς και στην επίτευξη όλων των στόχων που είχαν τεθεί από την αρχή της σεζόν!

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο τοπικός συνεργάτης/επιθεωρητής της Check Safety First/Cristal κος Μιχάλης Ευστρατίου, ο οποίος και παρέδωσε αυτά τα τόσο σημαντικά βραβεία στα αντίστοιχα τμήματα, συγχαίροντας για την προσπάθεια και τις κατακτήσεις αυτές, το προσωπικό του ξενοδοχείου καθώς και τη Διοίκησή του.
Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι το ξενοδοχείο Sunwing Kallithea Beach το οποίο ανήκει στον όμιλο της Thomas Cook θα προβεί φέτος σε επένδυση 7 εκατ. ευρώ ανακαινίζοντας ριζικά το κεντρικό του κτήριο, δυναμικότητας 173 δωματίων.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο