Κλειστά τα καταστήματα της Ρόδου στις 14 Νοεμβρίου

Κλειστά τα καταστήματα της Ρόδου στις 14 Νοεμβρίου

Κλειστά τα καταστήματα της Ρόδου στις 14 Νοεμβρίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6386 ΦΟΡΕΣ

Κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα είναι φέτος τα καταστήματα τη μέρα εορτασμού του πολιούχου της πόλης της Ρόδου, Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Όπως ανακοίνωσε ο εμπορικός σύλλογος Ρόδου, σύμφωνα με απόφαση της περιφέρειας που πάρθηκε προχτές, την ημέρα αυτή τα εμπορικά καταστήματα, τα καταστήματα τροφίμων, τα υπερκαταστήματα καθώς και τα υποκαταστήματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου θα είναι κλειστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του και το κοινό, ότι σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με αριθμό Πρωτ.9318/1/11/2018 , την 14η Νοεμβρίου ημέρα εορτασμού του Πολιούχου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, Νεομάρτυρος Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Η απόφαση ισχύει για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου και αφορά τα εμπορικά καταστήματα, τα καταστήματα τροφίμων, τα υπερκαταστήματα καθώς και τα υποκαταστήματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Νέο τροχαίο ατύχημα στην πόλη της Ρόδου

Ρεπορτάζ Ροδίτη δημοσιογράφου εντάχθηκε στην Τράπεζα Θεμάτων του υπ. Παιδείας για τη Γλώσσα

Μεταναστευτικό: Μείωση άνω του 50% στους διαμένοντες στις 5 δομές του Ανατολικού Αιγαίου στο 4μηνο

Γιάννης Παππάς: «Μπαίνουμε δυστυχώς σε ελέγχους για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στις επιχειρήσεις»

Σημαντική δωρεά του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στην Καρδιολογική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου με την καθοριστική συμβολή του Ομίλου Mitsis

«Κρασί από τα χείλη σου»

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ 13 Μαΐου στη Ρόδο για ενημέρωση εργαζομένων

Οι εργαστηριακοί γιατροί περιγράφουν το οικονομικό τους αδιέξοδο