Κλειστά τα καταστήματα της Ρόδου στις 14 Νοεμβρίου

Κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα είναι φέτος τα καταστήματα τη μέρα εορτασμού του πολιούχου της πόλης της Ρόδου, Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Όπως ανακοίνωσε ο εμπορικός σύλλογος Ρόδου, σύμφωνα με απόφαση της περιφέρειας που πάρθηκε προχτές, την ημέρα αυτή τα εμπορικά καταστήματα, τα καταστήματα τροφίμων, τα υπερκαταστήματα καθώς  και τα υποκαταστήματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου θα είναι κλειστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Εμπορικός Σύλλογος  Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του και το κοινό,  ότι σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με αριθμό Πρωτ.9318/1/11/2018 , την 14η  Νοεμβρίου  ημέρα εορτασμού του  Πολιούχου της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου,  Νεομάρτυρος Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Η απόφαση ισχύει για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου και αφορά τα εμπορικά καταστήματα, τα καταστήματα τροφίμων, τα υπερκαταστήματα καθώς  και τα υποκαταστήματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται εντός της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου».