“Χριστουγεννιάτικο χωριό” στη Λέρο

Το Κέντρο Κοινότητας δήμου Λέρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για πρώτη φορά πρόκειται να οργανώσει στο νησί “Χριστουγεννιάτικο χωριό”.

Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα είναι απαραίτητη η συμπαράσταση και η βοήθεια όλων των κατοίκων του νησιού. Όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν με την εθελοντική τους εργασία μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2247023130 ή στο 6949331135 με την κυρία Ευαγγέλου Βάσω. Το χωριό θα φιλοξενεί διάφορες δραστηριότητες από Συλλόγους, φορείς αλλά και ιδιώτες που θέλουν να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους (αισθητικοί, κομμωτές, αρτοποιοί, λογοθεραπευτές, μάγειρες και άλλοι). Παρά το ότι υπάρχουν ήδη αρκετές προτάσεις για να το πλαισιώσουν, κάθε νέα πρόαση είναι ευπρόσδεκτη.

Η λειτουργία του χωριού θα είναι από 8 εως 28 Δεκεμβρίου, απογευματινές ώρες, με ελεύθερη είσοδο. Η  συνδρομή των κατοίκων θα αφορά ελάχιστες μόνο ώρες, για όποιες και όσες ημέρες το επιθυμεί ο καθένας και ΟΧΙ για όλη την περίοδο.

“Μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας, αγάπης και αλληλεγγύης πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να προσφέρουμε όμορφες στιγμές όχι μόνο για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για εμάς τους μεγαλύτερους.
Στην πρόσκληση αυτή, ας πούμε όλοι ναι…”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.