Δ. Γάκης: Η Κάλυμνος αναδεικνύεται σε κέντρο ναυτικής εκπαίδευσης διεθνούς εμβέλειας

Δ. Γάκης: Η Κάλυμνος αναδεικνύεται σε κέντρο ναυτικής εκπαίδευσης διεθνούς εμβέλειας

Δ. Γάκης: Η Κάλυμνος αναδεικνύεται σε κέντρο ναυτικής εκπαίδευσης διεθνούς εμβέλειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης στις 5 Δεκεμβρίου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Καλύμνου και δήλωσε στην εκπομπή της Ειρήνης Χαλκίτη:

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για την Κάλυμνο σήμερα, μια στιγμή αντάξια της Ιστορίας της Καλύμνου, μια δικαίωση της μακράς ναυτικής της παράδοσης και επιπλέον μια στιγμή που θέτει τις βάσεις για μια άλλη αναπτυξιακή πορεία του νησιού. Η ανεργία και τα χρόνια προβλήματα έρχονται να αντικατασταθούν με την ανάπτυξη και την προοπτική. Οι δεξιότητες των κατοίκων της Καλύμνου θα μπολιαστούν με την είσοδο νέων ανθρώπων και νέων ιδεών. Με τη λειτουργία της Ακαδημίας, η πολύτιμη ναυτική παράδοση, οι δεξιότητες και ο χαρακτήρας των κατοίκων της θα έρθουν σε επαφή με νέους ανθρώπους και καινούργιες ιδέες και μέσα από αυτή την συνάντηση θα γεννηθεί μια νέα προοπτική για την Κάλυμνο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στις προσπάθειες που οδήγησαν στην σημερινή ευτυχή κατάληξη. Η σημερινή κυβέρνηση έχει τη δύναμη και την πολιτική βούληση να δώσει τη λύση και είμαστε ικανοποιημένοι και υπερήφανοι γι’ αυτό».

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»