Χριστουγεννιάτικη γιορτή στους μαθητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στους μαθητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στους μαθητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 327 ΦΟΡΕΣ

Εν όψει των Χριστουγέννων μέσα σε κλίμα αγάπης, συνεισφοράς και αλληλεγγύης η κα Άννα Ζωάννου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρόδου με Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με τους φοιτητές/τριες του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνδιοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που συμμετέχουν στα Κοινωνικά Φροντιστήρια.

Τα κοινωνικά φροντιστήρια υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής βοήθειας προς τους απόρους ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρόδου με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου καιτης ιεράς Μητρόπολης Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής τα παιδιά τραγούδησαν, χόρεψαν, απασχολήθηκαν δημιουργικά με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, στόλισαν με τις δημιουργίες τους το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο και έφτιαξαν παραδοσιακές συνταγές Χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων. Οι «Παππούδες & Γιαγιάδες εν δράσει» του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά χριστουγεννιάτικα κάλαντα μέσα σε μια γιορτινή, χαρούμενη ατμόσφαιρα, ενώ ο Αϊ Βασίλης μοίρασε γλυκές λιχουδιές και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.

Η κα. Άννα Ζωάννου και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου ευχαριστούν θερμά τα ζαχαροπλαστεία Σαββοϊδάκη και Pane di Capo για την ευγενική χορηγία των γλυκισμάτων τους.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών