Οι βρύσες επιχείρησης στη Ρόδο βγάζουν... αέρα αντί για νερό εδώ και 6 μήνες

Αγανακτισμένοι  και με το δίκιο τους είναι εδώ και 6 τουλάχιστον μήνες, εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες επιχείρησης που βρίσκεται επί της Ρόδου - Λίνδου, αφού όταν ανοίγουν τις βρύσες της επιχείρησης, αντί για νερό τρέχει με ισχυρότατη  πίεση αέρας!

Το γεγονός αναφέρθηκε από τον περασμένο Ιούνιο στους αρμοδίους της ΔΕΥΑΡ από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, αλλά από τότε μέχρι σήμερα, οι... βρύσες εξακολουθούν να τρέχουν... αέρα κοπανιστό, αφού οι υποσχέσεις που δόθηκαν δεν άλλαξαν ούτε στο παραμικρό την κατάσταση.

«Από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι σήμερα, έχουμε το ίδιο πρόβλημα – είπαν στη “ΡΟΔΙΑΚΗ” οι εργαζόμενοι της επιχείρησης. Έχουμε την ατυχία τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας να βρίσκονται δίπλα σχεδόν από παράρτημα της ΔΕΥΑΡ.

Απ’ ό,τι μας είπαν, στα μέσα του 2018 τοποθετήθηκε πιεστικό μηχάνημα στην περιοχή για να μπορούν να έχουν όλοι νερό, αλλά έτσι την «πατήσαμε» εμείς. Βρισκόμαστε δίπλα στο δίκτυο που γίνεται η διανομή του νερού με πίεση, με αποτέλεσμα αντί να έρχεται νερό με πίεση και σε μας να φθάνει μόνο αέρας κι αυτός με ισχυρή δύναμη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ουσιαστικά δεν έχουμε νερό. Έχουμε μερικές σταγόνες με πίεση κι έτσι όταν ανοίγουμε τις βρύσες ή τραβάμε το καναζάκι στο μπάνιο, να τρέχει μόνο αέρας. Αέρας κοπανιστός δηλαδή!

Αναφέραμε το πρόβλημα, όχι μία αλλά δεκάδες φορές στους αρμοδίους της ΔΕΥΑΡ. Μας είπαν να περιμένουμε κι αυτό κάναμε μέχρι σήμερα. Πόσο ακόμα μετά από τόσους μήνες. Τι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες και ως επιχείρηση;

Ας μας απαντήσει κάποιος από τους αρμοδίους. Μόνο αυτό ζητάμε. Δεν μας νοιάζει ούτε που πληρώνουμε αέρα αντί νερό ούτε τίποτα. Να αποκατασταθεί η βλάβη αυτή σε βάρος μας θέλουμε και τίποτα άλλο».