Ορκισμένοι να τον σώσουν!

Σε μία- για τα «κυβικά» του- πρωτόγνωρα δύσκολη θέση έχει περιέλθει ο Κλεάνθης, που έτσι όπως τα κατάφερε φέτος, έφτασε στο σημείο να παίζει τις επόμενες δύο αγωνιστικές για την παραμονή του στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries.

To «φλερτ» με τον εφιάλτη προφανώς και δεν κατέφθασε μόνο του, αιτίες υπάρχουν πολλές, όμως στην παρούσα φάση τα «γιατί» είναι περιττά. Αυτό που προέχει και με δεδομένο πως η ομάδα συνεχίζει να ορίζει τη μοίρα της χωρίς να περιμένει από άλλους, είναι να εμφανιστεί πρώτα στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα και στη συνέχεια σ’ αυτό με τον Διγενή στο Παραδείσι, με το «μαχαίρι» στα δόντια.

Ο προπονητής Παναγιώτης Καρίκης και οι ποδοσφαιριστές του απευθύνουν έκκληση στον κόσμο που αγαπάει τον Κλεάνθη να αφήσει στην άκρη τη λογική απογοήτευσή του και να σπεύσει στο πλευρό τους, υποσχόμενοι να δώσουν ακόμα και την ψυχή τους προκειμένου να οδηγήσουν το «καράβι» σε ασφαλή ύδατα. Χώρος και χρόνος για γκίνιες δεν υπάρχει, ο σύλλογος έχει ανάγκη από συσπείρωση για να κερδίσει τη μάχη και οι πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα ελπίζουν πως η αρχή θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Δύο είναι τα προβλήματα-και μάλιστα σοβαρά-τα οποία καλείται να «κρύψει» η ομάδα μέσα από την ομαδική προσπάθειά της. Ο Σάββας Μπαούρης εγκατέλειψε το άτυχο παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου με θλάση και θα αργήσει να επανέλθει, ενώ το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Αναστάσης Παπακωνσταντίνου αφ’ ενός φρέναρε τον ρυθμό του, αφ’ ετέρου δε κατέστησε αμφίβολη τη συμμετοχή του στον πρώτο «τελικό» του Σαββάτου.