Μια τελευταία παράσταση για το “Ραδιενεργό τζατζίκι”

Μια τελευταία παράσταση για το “Ραδιενεργό τζατζίκι”

Μια τελευταία παράσταση για το “Ραδιενεργό τζατζίκι”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 440 ΦΟΡΕΣ

Η κωμωδία Ραδιενεργό Τζατζίκι που αγαπήθηκε από το Ροδίτικο κοινό, σε σενάριο του Διονύση Αλβανού και σκηνοθεσία του Νικήτα Μουστάκη έρχεται για μια τελευταία παράσταση στην αίθουσα Καλλιπάτειρα των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία”, στις 31 Μαρτίου και ώρα 20:30.

Ο Ροδίτης σεναριογράφος Διονύσης Αλβάνος και μέλος του θεατρικού εργαστήρι “ΟΤΙ ΝΑ ’ΝΑΙ” με το χιούμορ του και τη μεγάλη φαντασία που τον διακατέχει, έγραψε αυτό το υπέροχο έργο που απολαύσατε και γελάσατε. Ο Νικήτας Μουστάκης σκηνοθέτης-ιδρυτής του “ΟΤΙ ΝΑ ’ΝΑΙ” απογείωσε το σενάριο με το ταλέντο του, τις γνώσεις του και την αγάπη του για το θέατρο με αστέρευτη έμπνευση και εργασία.

O ήρωας μας πεθερόπληκτος του έρχεται ένα υγρό δώρο εξωπραγματικό και το τοποθετεί στο τζατζίκι της πεθεράς του. Εδώ διαδραματίζονται όλα και έρχονται τα πάνω κάτω. Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές.
Το θεατρικό αυτό εργαστήρι κάθε χρόνο ανεβάζει μια θεατρική παράσταση με σκοπό να σκορπίσει απλόχερα χαρά και έμπρακτα την αγάπη του στον συνάνθρωπο.

Έπειτα απο την επιτυχία που σημείωση η παράσταση και στο νησί της Τήλου, και παρά τις προτάσεις που έγιναν στο θεατρικό εργαστήρι για περιοδεία στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, η οποία όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν καθίσταται δυνατή, θα δοθεί μια τελευταία παράσταση στα Εκπαιδευτήρια “Ροδίων Παιδεία”, με σκοπό μάλιστα την ενίσχυση του συλλόγου “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ”, με την υποστήριξη του “ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ”.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ θα υπάρχει κουτί στην είσοδο για ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΗ ενίσχυση του συλλόγου “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ”.
Ο πιο σύντομος δρόμος αγάπης-σχέσεων από τον έναν άνθρωπο στον άλλο είναι το γέλιο! Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας μας κάθε χρόνο, να ετοιμάζει μια θεατρική παράσταση με μοναδικό σκοπό την χαρά και την εκδήλωση αγάπης στον συνάνθρωπο.

Όπως μάλιστα τα μέλη του θεατρικού εργαστηρίου τονίζουν, “Θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε συνανθρώπους-συλλόγους που κάνουν σημαντικό έργο, να προσφέρουμε στις ανάγκες τους, βάζοντας και εμείς έστω ένα μικρό λιθαράκι”.

Παίρνουν μέρος οι: Μαίρη Χατζησάββα –Σέγκρεν, Διονύσης Αλβανός, Ελευθερία Σκιαθίτη, Νεκτάριος Αγγελής, Εύα Ιατρίδη, Χαρά Κυπραίου, Βαγγέλης Κατσουρός, Δημήτρης Ζουρούδης, Γιάννης Ζουρούδης, Δόμνα Κοριανίτη και Νίκος Ορφανός.
Επιμέλεια-Συντονισμός Νικήτας Μουστάκης και Αγγελής Νεκτάριος
Μουσική επιμέλεια Δημήτρης Ζουρούδης και Βασίλης Γεωργάς
Μακιγιάζ The Body Shop Ρόδου από Αριφέ Ντεμίρ, Κωνσταντίνα Κυπραίου και Διονυσία ‘Αλλα

Ραδιενεργό Τζατζίκι
31 Μαρτίου
Ώρα 20:00
Αίθουσα Καλλιπάτειρα εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία


Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πάντειο αφιερωμένη στο έργο του Δωδεκανήσιου καθηγητή Νίκου Κόνσολα

Ξανανοίγουν τα παραδοσιακά σπίτια της Λίνδου

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών