Το δίκτυο της ASEM πήρε το ασημένιο βραβείο στα Tourism Awards 2019

Στα Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, παρευρέθηκε η Ξενάκης Αυτοκίνητα, όπου κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία καινοτομίας για το project της ASEM!

Στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού συγκεντρώθηκαν εταιρείες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες τη χρονιά που μας πέρασε «απογείωσαν» τον ελληνικό τουρισμό.

Ο τουρισμός αποτελεί τον κλάδο «σανίδα σωτηρίας» της ελληνικής οικονομίας και τα βραβεία αυτά έχουν ως σκοπό να παρέχουν ακόμα ένα κίνητρο στις επιχειρήσεις, ώστε να συνεχίσουν να καινοτομούν και να φέρνουν πρόοδο στη χώρα. Η ASEM Island Mobility Services με την υποστήριξη της Eurobank, αποτελεί την επιχειρηματική πρωτοβουλία της Ξενάκης Αυτοκίνητα, που θα εγκαινιάσει το 1ο δίκτυο κοινόχρηστων ηλεκτρικών αυτοκινήτων και e-scooters στη Ρόδο.

Με την καινοτόμα δράση αυτή, το νησί αποκτά μια πιο οικολογική νότα, το κυκλοφοριακό πρόβλημα ανακουφίζεται και κυρίως παρέχεται περισσότερη ευελιξία σε ντόπιους, αλλά και τουρίστες που δεν έχουν δικό τους όχημα. Πλέον, θα μπορούν να μετακινούνται μέσα από το δίκτυο του στόλου της ASEM με χαμηλό κόστος και κυρίως οικολογικά.

Με την προσπάθεια αυτή, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο, η Ρόδος γίνεται η 1η πόλη της Ελλάδας που φέρνει την αλλαγή στον τομέα των μετακινήσεων και εγκαινιάζει τη νέα γενιά της κοινόχρηστης ηλεκτροκίνησης!