Εξαιρετικά σκληρή μάχη για τους υποψήφιους βουλευτές των μεγάλων κομμάτων στα Δωδεκάνησα

Εξαιρετικά σκληρή μάχη για τους υποψήφιους βουλευτές των μεγάλων κομμάτων στα Δωδεκάνησα

Εξαιρετικά σκληρή μάχη για τους υποψήφιους βουλευτές των μεγάλων κομμάτων στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1077 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε η μάχη του σταυρού πόρτα-πόρτα

Μάχη χωρίς... προγνωστικά χαρακτηρίζεται η έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος της 7ης Ιουλίου, σε ό,τι αφορά την κατάταξη που θα έχουν οι υποψήφιοι βουλευτές στα δύο μεγάλα εκλογικά κόμματα.

Το ενδιαφέρον, εστιάζεται ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Δωδεκανήσου (Μάνο Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη, Μίκα Ιατρίδη, Γιάννη Παπά και Αντώνη Γιαννικουρή) και ανάμεσα στους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Νεκτάριο Σαντορινιό, Δημήτρη Γάκη και Ηλία Καματερό).

Εξαιρετικό επίσης είναι το ενδιαφέρον για τον αριθμό των ψήφων προτίμησης, που θα καταφέρουν επίσης να συγκεντρώσουν η Τώνια Μοροπούλου και η Ελένη Μαυρόγαλου.

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, θεωρείται παντοδύναμο σε ό,τι αφορά τα άτομα που το στελεχώνουν και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποιος θα επικρατήσει στις πρώτες θέσεις.



Από την πλευρά τους, στον ΣΥΡΙΖΑ σκληρή μάχη για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο, αναμένεται να δώσουν οι Νεκτάριος Σαντορινιός και Δημήτρης Γάκης.


Από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ ισχυρή θεωρείται η υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Κρεμαστινού, αλλά δυνατή εμφάνιση αναμένεται επίσης να κάνει και η κα Ελευθερία (Λίτσα) Φτακλάκη καθώς επίσης και ο πρώην έπαρχος και δήμαρχος Καρπάθου κος Μιχάλης Χανιώτης.


Η μάχη του σταυρού προτίμησης
Σε αυτό τον αγώνα, έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες, οι οποίοι αυτές τις μέρες, όλοι οι υποψήφιοι των μεγάλων κομμάτων, από άκρη σε άκρη της Δωδεκανήσου, διεκδικώντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ίδιους.

Από κοντά τους βρίσκεται το στενό επιτελείο των συνεργατών, των φίλων και των στελεχών τους ενώ στη μάχη αυτή επίσης βρίσκονται επίσης νέα και παλιά στελέχη που έχουν δραστηριοποιηθεί είτε σε κομματικό επίπεδο, είτε στον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αντίστοιχα, τα νησιά μας, «οργώνουν» επίσης και τα στελέχη των υπόλοιπων μικρότερων κομμάτων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει τόσος μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσά τους.

Οι μέρες αυτές σε κάθε περίπτωση χαρακτηρίζονται ως κρίσιμες και καθοριστικές και για τον λόγο αυτό τα επιτελεία των υποψηφίων και οι ίδιοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για να μπορέσουν να επισκεφθούν κάθε νησί και κάθε χωριό του νομού μας και να έρθουν σε επαφές με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών