Δημήτρης Γάκης: «Γέφυρα προσφοράς στο συνάνθρωπο με το θύμησης βλέμμα»

Δημήτρης Γάκης: «Γέφυρα προσφοράς στο συνάνθρωπο με το θύμησης βλέμμα»

Δημήτρης Γάκης: «Γέφυρα προσφοράς στο συνάνθρωπο με το θύμησης βλέμμα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, παρακολούθησε την Πέμπτη 20 Ιουνίου την πολυ-αισθητηριακή έκθεση «Θύμησης βλέμμα» που πραγματοποιείται στο χώρο της Οπλοθήκης De Milly στη Ρόδο και δήλωσε:

«Η πολυ-αισθητηριακή έκθεση «Θύμησης βλέμμα» είναι μια εκπληκτικά διεισδυτική εσωτερική παρέμβαση, μια μοναδική εμπειρία. Μια ανάσα πολιτισμού και προσφοράς στο συνάνθρωπο, μια «γέφυρα» κατανόησης του διπλανού σου.

Η μεταφορά των προβλημάτων όπως τα βιώνουν τα άτομα με αναπηρίες μέσα από έναν εκπληκτικά ευαίσθητο τρόπο στον μέσο άνθρωπο, γίνεται –έτσι το ένιωσα – μια εμπειρία ζωής. Σε ευαισθητοποιεί, σε βάζει στη θέση τους. Νιώθεις απόλυτα το πρόβλημα αυτών των ανθρώπων, το ζείς. Αυτό είναι το μήνυμα αλτρουϊσμού που στέλνει η έκθεση.

Σε μεταφέρει και σε εισαγάγει στο δύσκολο και «άγνωστο» για τους πολλούς κόσμο των ατόμων με αναπηρία.

Ταυτόχρονα, ανακαλύπτεις πόσο καθαρά βλέπουν τα μάτια της καρδιάς και της ψυχής σου. Θα ήταν μεγάλο έλλειμμα για τον καθένα από μας να μην συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια μιας αξιέπαινης δυναμικής ομάδας.

Σε όλους τους συντελεστές της έκθεσης αξίζουν θερμά συγχαρητήρια που καταφέρνουν να μας κάνουν να ζήσουμε για λίγο μέσα στο μεγάλο πρόβλημα κάποιων συνανθρώπων μας, που καταφέρνουν να κάνουν πραγματικότητα την φαντασία μας, τη μνήμη μας, τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα μας.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές της πολυ-αισθητηριακής έκθεσης – την ομάδα «ΓΕ.ΦΗ.ΡΑ.», που μας δίνουν τη δυνατότητα να βουτήξουμε στη διαδρομή τη ζωή μας μέσα από το πρόβλημα της αναπηρίας.

Αντιλαμβάνεσαι ταυτόχρονα πόσο μεγάλη είναι η δύναμη αυτών των ανθρώπων στην αντιμετώπιση της καθημερινότητάς τους και γίνεσαι ο ίδιος πιο δυνατός».

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών