Οι θρύλοι της Εθνικής Ελλάδας στην Κάλυμνο τον Αύγουστο

Ένα μεγάλο γεγονός για την Κάλυμνο και το τοπικό ποδόσφαιρο, θα είναι η παρουσία των αστέρων της Εθνικής Ελλάδας, μερικοί από τους οποίους ήταν στην ιστορική κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004 και  θα βρεθούν στο νησί, προσκεκλημένοι του Α.Ο.Κ.  Καλυμνιακού. 

Στις 25 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή, θα διοργανωθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου ένα μεγάλο και ιστορικό γεγονός για το νησί. Η ομάδα του Καλυμνιακού θα φιλοξενήσει παίκτες-θρύλους της Εθνικής Ελλάδος σε ένα φιλικό γιορτή του ποδοσφαίρου!

Μετά από μακροχρόνια επικοινωνία της νέας Διοίκησης του Καλυμνιακού με τον Γιώργο Καραγκούνη, επιτεύχθηκε η μεγάλη συμφωνία της διεξαγωγής του εν λόγω φιλικού αγώνα τέλη Αυγούστου.

Ένα γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία στους Καλύμνιους και όλους τους Δωδεκανήσιους φιλάθλους να θαυμάσουν και να απολαύσουν από κοντά μερικούς παίκτες από τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004, όπως το Γιώργο Καραγκούνη, τον Κώστα Κατσουράνη, τον Άγγελο Μπασινά, τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και πολλούς άλλους μεγάλους αστέρες.

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com