Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με τον πρόεδρο των Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με τον πρόεδρο των Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με τον πρόεδρο των Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 534 ΦΟΡΕΣ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου δια των εκπροσώπων της κ.κ. Μανώλη Γ. Μαρκόπουλο – Πρόεδρο, Παναγιώτη Ιωαννίδη – Αντιπρόεδρο, Κώστα Καλλιουδάκη – Ταμία, Γιάννη Χατζή & Αθηναγόρα Κωνσταντινίδη – Μέλη του Δ.Σ., υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της τον Πρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου Κο Γιώργο Ματσίγκο.

Ο Πρόεδρος της ΕΞΡ υπογράμμισε:

«Με πολλή δουλειά και συνεργατικό πνεύμα μεταξύ των δύο φορέων, πιστεύουμε σε μια έξυπνη και ποιοτική τουριστική ανάπτυξη, στην ποιότητα που εγγυώνται οι αναβαθμισμένες υποδομές και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην ενίσχυση της εικόνας της Ρόδου και στη βελτίωση της προβολής του τουριστικού μας προϊόντος, μέσα από δράσεις και σεμινάρια που θα προγραμματιστούν άμεσα για τον ερχόμενο χειμώνα και που ευελπιστούμε στην μέγιστη συμμετοχή των στελεχών των Ξενοδοχείων μας».

Συζητήθηκαν περεταίρω θέματα που αφορούν στην τουριστική κίνηση καθώς και τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα και μέγιστης αξιοποίησης της ανακύκλωσης.

Στη συνέχεια της ημέρας ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. υποδέχτηκαν την Διευθύντρια των σχολών ΑΝΚΟ σε Ρόδο και Κω, Κα Στεργία Εψίμου και συζήτησαν γενικά θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και πώς μπορεί να προσαρμοστούν ακόμη περισσότερο τα προγράμματα της ΑΝΚΟ στις ανάγκες της αγοράς.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου είναι ο μεγαλύτερος εργοδοτικός φορέας της Ρόδου και η δεύτερη μεγαλύτερη Ένωση Ξενοδόχων της χώρας. Προσδοκά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας του επισκέπτη.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο