Νεύρα και ένταση με …φόντο τα έργα!

Νεύρα και ένταση με …φόντο τα έργα!

Νεύρα και ένταση με …φόντο τα έργα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1023 ΦΟΡΕΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα «Φιλόδημος 2» τα έργα που πρέπει να γίνουν στο κεντρικό στάδιο της πόλης μας, «ακυρώνοντας» ουσιαστικά την απόφαση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής που προέβλεπε εργασίες σε άλλα γήπεδα του νη

Τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας προτάσσει η Δημοτική Αρχή του νησιού μας σύμφωνα και με απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίαση του!

Ωστόσο, το στοιχείο της έντασης ήταν αυτό που κυριάρχησε κατά την διάρκεια λήψης της απόφασης, δεδομένου ότι …ακυρώθηκε ουσιαστικά ο σχεδιασμός της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής που προέβλεπε να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος 2» για να γίνουν παρεμβάσεις το «Οικονομίδειο» γυμναστήριο της Ιαλυσού (αντικατάσταση του χλοοτάπητα), το 5Χ5 των Αγίων Αποστόλων η χρήση του οποίου ανήκει στη Ρόδο, το γήπεδο του Ατρομήτου Διμυλιάς των Απολλώνων αλλά και αυτό του Αγίου Ισιδώρου.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Μνημείων και Υπηρεσιών Δόμησης Στέφανος Δράκος, είναι άμεση προτεραιότητα να ενταχθεί στο πρόγραμμα το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και όχι τα υπόλοιπα, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις για λόγους ασφαλείας. Σχετικά με τα άλλα έργα τόνισε πως θα βρεθούν άλλοι πόροι για να αποπερατωθούν. Πάνω εκεί οι τόνοι ανέβηκαν διότι ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να ακυρωθούν τα υπόλοιπα έργα. προσθέτοντας πως θα πρέπει απλά να προστεθεί και το Δημοτικό Στάδιο.

Υπήρξε μια λογομαχία με τον κ. Δράκο να κατηγορεί τον κ. Χατζηδιάκο για λανθασμένες προτεραιότητες που μπήκαν κατά την διάρκεια της θητείας του για ψηφοθηρικούς λόγους! Τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να ενταχθεί το Δημοτικό Στάδιο στο πρόγραμμα «Φιλόδημος 2» με το ποσό των 600.000 ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για την αποπεράτωση του τοιχίου που έχει καταρρεύσει αλλά και για άλλες εργασίες που κρίνονται απαραίτητες δεδομένου ότι είναι ένα στάδιο που φιλοξενεί παιχνίδια Εθνικών και επαγγελματικών κατηγοριών.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι σίγουρο ότι …θα περπατήσει δεδομένου πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα και να το καταργήσει. Αυτό είναι κάτι που θα φέρει νέες μεγάλες καθυστερήσεις σε όλα τα έργα που σχετίζονται με τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!