Απαγόρευση στάθμευσης στο Παραδείσι

Την Παρασκευή 31/01 πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Παραδεισίου τακτική συνέλευση με πολλά θέματα.

Ωστόσο αυτό που πρωταγωνίστησε και αφορά άμεσα και τον τομέα των μεταφορών είναι η λειτουργία του παράλληλου με το αεροδρόμιο δρόμου, οδός Πατησίων, και το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται με τα παρκαρισμένα οχήματα. Ο Σύνδεσμος “ΚΟΛΟΣΣΟΣ”  έχει ήδη κάνει αίτημα στις Τεχνικές Υπηρεσίες καθώς και στην Κοινότητα Παραδεισίου για την απαγόρευση στάθμευσης.

Ο πρόεδρος  κ. Κωνσταντίνος Στυλιανού αλλά και ο Αντιπρόεδρος κ. Μακρής Γιώργος δραττόμενοι της ευκαιρίας αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όταν θέλουν να διασχίσουν την οδό, όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η κίνηση είναι αυξημένη και υπάρχουν παράλληλα τα έργα και η διανομή των καυσίμων του αεροδρομίου.

Η απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα είναι η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε όλη τη δεξιά πλευρά της οδού, δηλαδή η κάθοδος προς παραλία. Ωστόσο επισημάνθηκε ότι αν το πρόβλημα συνεχίσει να υφίσταται, θα επιβληθεί απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και στην αριστερή πλευρά της οδού.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης Ρόδου θέλει να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο Παραδεισίου καθώς και τον Πρόεδρο κ. Σταυριανό Βασίλη.