Τετρακόσια άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο σχολείο Τουρισμού

Τετρακόσια άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο σχολείο Τουρισμού

Τετρακόσια άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο σχολείο Τουρισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 677 ΦΟΡΕΣ

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι δηλώσεις συμμετοχής στο Σχολείο Τουρισμού OnTour, την εκπαιδευτική μη κερδοσκοπική δράση που υλοποιείται σήμερα και αύριο (13 και 14 Φεβρουαρίου) στο νησί μας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία, τις ομιλίες και τα εργαστήρια θα παρακολουθήσουν περίπου 400 άτομα.

Σημειώνεται ότι τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, και η ANKO, ενώ τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα το μεγάλο ενδιαφέρον των συμπατριωτών μας, ήταν τόσο μεγάλο που οι διοργανωτές σκέφτονται να το επαναλάβουν και του χρόνου, καθώς για τη διοργάνωση και την προετοιμασία του χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες στο Pallas Cinema και αύριο τα εργαστήρια στην ANKO Academy Ρόδου. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour (ΣΤΟΤ) είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές.

Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδεικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες. Επίσης στόχος του είναι να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις, δεξιότητες, κίνητρα και έμπνευση στους επαγγελματίες των προορισμών που ταξιδεύει, οι οποίοι κατά κύριο λόγο, είναι αναπτυσσόμενες τουριστικές περιοχές.

Τις δύο ημέρες οι 400 συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικούς εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο