Η νέα χασαποταβέρνα “Παραγωγός” δια χειρός Στέργου Μάργαρη

Mοναδικό στο είδος του κρεοπωλείο-χασαποταβέρνα υψηλού επιπέδου, δημιούργησε ο συντοπίτης μας Στέργος Μάργαρης, ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι στα 24 του χρόνια έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στον χώρο του κρέατος στη Ρόδο με τα δύο κρεοπωλεία που έχει στην ιδιοκτησία του, πρωτοτυπεί με το νέο του εστιατόριο!

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάργαρης δημιούργησε ένα νέο κρεοπωλείο- χασαποταβέρνα σε έναν χώρο διαμορφωμένο για.... κρεατάδες. Η χασαποταβέρνα "Παραγωγός", που βρίσκεται στην Ιαλυσό, λειτουργεί 7 μέρες την εβδομάδα, απο νωρίς το μεσημέρι έως και τις 11 το βράδυ, ενώ τις Κυριακή εξυπηρετεί έως τις 6 το απόγευμα.

Εδώ θα βρείτε κρέατα εξαιρετικής κοπής, μαγειρευτά, ψητά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, όλα με τα καλύτερα υλικά και ποιότητες. Από μια βιτρίνα έντεκα μέτρων, ο καθένας μπορεί να επιλέξει ό,τι κρέας θελήσει.
Το ιδιαίτερα "ψαγμένο" κρεοπωλείο με ευρωπαϊκή αισθητική του κ. Μάργαρη, τοποθετεί στη σχάρα ξεχωριστά ελληνικά και εισαγωγής κρέατα, δίνει σημασία στα μοσχάρια ωρίμανσης, κόβει επί τόπου- μπροστά στον πελάτη το κρέας που θα επιλέξει προκειμένου να του το ψήσει, σε μια φρέσκιας γενιάς χασαποταβέρνα με chic αισθητική και εκλεπτυσμένη γευστική προσέγγιση.

Στη χασαποταβέρνα "Ο Παραγωγός", δεν θα βρεις περιττές πολυτέλειες και εντυπωσιασμούς αφού τον πρώτο λόγο έχει το καλό φαγητό και η αυθεντική γεύση, με κρέατα και μεζεδάκια που τρώγονται όλα στη λαδόκολλα.
Κότσι χοιρινό, spare ribs, παϊδάκια, μπριζόλες, κεμπάμπ, λουκάνικα αρνίσια συκωταριά, τηγανιά, τηγανιά χοιρινή, τηγανιά μεξικάνικη κ.α. είναι μόνο λίγα από τα όσα μπορείτε να βρείτε εδώ. Αξίζει να δοκιμάσετε την ποικιλία "Ο Παραγωγός", ιδιαίτερα οικονομική και μεγάλη, ενώ υπάρχουν και πολλές γαρνιτούρες, σάλτσες πιπεράτες, απο μανιτάρια κ.α. προκειμένου να συνοδεύουν τα υπέροχα κρέατα της χασαποταβέρνας.

Χασαποταβέρνα "Ο Παραγωγός"
Φιλερήμου 36, Ιαλυσός
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2241 112629