Η νέα χασαποταβέρνα “Παραγωγός” δια χειρός Στέργου Μάργαρη

Η νέα χασαποταβέρνα “Παραγωγός” δια χειρός Στέργου Μάργαρη

Η νέα χασαποταβέρνα “Παραγωγός” δια χειρός Στέργου Μάργαρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9046 ΦΟΡΕΣ

Mοναδικό στο είδος του κρεοπωλείο-χασαποταβέρνα υψηλού επιπέδου, δημιούργησε ο συντοπίτης μας Στέργος Μάργαρης, ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι στα 24 του χρόνια έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στον χώρο του κρέατος στη Ρόδο με τα δύο κρεοπωλεία που έχει στην ιδιοκτησία του, πρωτοτυπεί με το νέο του εστιατόριο!

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάργαρης δημιούργησε ένα νέο κρεοπωλείο- χασαποταβέρνα σε έναν χώρο διαμορφωμένο για.... κρεατάδες. Η χασαποταβέρνα "Παραγωγός", που βρίσκεται στην Ιαλυσό, λειτουργεί 7 μέρες την εβδομάδα, απο νωρίς το μεσημέρι έως και τις 11 το βράδυ, ενώ τις Κυριακή εξυπηρετεί έως τις 6 το απόγευμα.

Εδώ θα βρείτε κρέατα εξαιρετικής κοπής, μαγειρευτά, ψητά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, όλα με τα καλύτερα υλικά και ποιότητες. Από μια βιτρίνα έντεκα μέτρων, ο καθένας μπορεί να επιλέξει ό,τι κρέας θελήσει.
Το ιδιαίτερα "ψαγμένο" κρεοπωλείο με ευρωπαϊκή αισθητική του κ. Μάργαρη, τοποθετεί στη σχάρα ξεχωριστά ελληνικά και εισαγωγής κρέατα, δίνει σημασία στα μοσχάρια ωρίμανσης, κόβει επί τόπου- μπροστά στον πελάτη το κρέας που θα επιλέξει προκειμένου να του το ψήσει, σε μια φρέσκιας γενιάς χασαποταβέρνα με chic αισθητική και εκλεπτυσμένη γευστική προσέγγιση.

Στη χασαποταβέρνα "Ο Παραγωγός", δεν θα βρεις περιττές πολυτέλειες και εντυπωσιασμούς αφού τον πρώτο λόγο έχει το καλό φαγητό και η αυθεντική γεύση, με κρέατα και μεζεδάκια που τρώγονται όλα στη λαδόκολλα.
Κότσι χοιρινό, spare ribs, παϊδάκια, μπριζόλες, κεμπάμπ, λουκάνικα αρνίσια συκωταριά, τηγανιά, τηγανιά χοιρινή, τηγανιά μεξικάνικη κ.α. είναι μόνο λίγα από τα όσα μπορείτε να βρείτε εδώ. Αξίζει να δοκιμάσετε την ποικιλία "Ο Παραγωγός", ιδιαίτερα οικονομική και μεγάλη, ενώ υπάρχουν και πολλές γαρνιτούρες, σάλτσες πιπεράτες, απο μανιτάρια κ.α. προκειμένου να συνοδεύουν τα υπέροχα κρέατα της χασαποταβέρνας.

Χασαποταβέρνα "Ο Παραγωγός"
Φιλερήμου 36, Ιαλυσός
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2241 112629


Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές