Στις 29 Μαρτίου θα έρθει το πρώτο τσάρτερ στη Ρόδο

Στις 29 Μαρτίου θα έρθει  το πρώτο τσάρτερ στη Ρόδο

Στις 29 Μαρτίου θα έρθει το πρώτο τσάρτερ στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5012 ΦΟΡΕΣ

Στις 29 Μαρτίου αναμένεται σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, να προσγειωθεί το πρώτο τσάρτερ στη Ρόδο, ανοίγοντας τη φετινή τουριστική περίοδο.

Ειδικότερα, η πρώτη πτήση τσάρτερ του 2020 θα πραγματοποιηθεί από την πολωνική εταιρεία Enter και θα προέρχεται από το αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ του Παρισιού.

Η πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το πρωί, και επειδή τα αεροσκάφη της συγκεκριμένης εταιρείας είναι μεγάλης χωρητικότητας αναμένεται να φέρει στη Ρόδο περίπου 190 Γάλλους τουρίστες.

Η πολωνική εταιρεία Enter Air έχει ως έδρα το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας Φρεντερίκ Σοπέν , το διεθνές αεροδρόμιο Katowice , το αεροδρόμιο Poznań–Ławica και το αεροδρόμιο Wrocław–Copernicus.

Πραγματοποιεί προγραμματισμένες επιβατικές πτήσεις και μισθωμένες πτήσεις σε 74 τουριστικούς προορισμούς.

Μεταξύ αυτών, είναι 10 εγχώριοι προορισμοί, 10 αεροδρόμια στην Ελλάδα, έξι αεροδρόμια στην Ισπανία και έξι αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συνολικά, η αεροπορική εταιρεία πετά σε 25 χώρες σε Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία. Ο στόλος της Enter Air περιλαμβάνει αεροσκάφη Boeing 737-400 και Boeing 737-800.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο