Τον Οκτώβριο θα γίνει το φεστιβάλ θαλάσσιου τουρισμού

Τον Οκτώβριο  θα γίνει το φεστιβάλ  θαλάσσιου τουρισμού

Τον Οκτώβριο θα γίνει το φεστιβάλ θαλάσσιου τουρισμού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 510 ΦΟΡΕΣ

Περιθώριο μέχρι τις 4 Οκτωβρίου έχουν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ θαλάσσιου τουρισμού και σκαφών αναψυχής είτε ως εκθέτες είτε ως χορηγοί, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στο τέλος του ίδιου μήνα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας BoatsAdvisor-Hub & Events η οποία και θα διοργανώσει το φεστιβάλ κ. Τάσο Κωνσταντάρο, το φεστιβάλ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στη Ρόδο, αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό και θα διεξαχθεί το διάστημα από 23 έως 25 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι, εξαιτίας της αναγκαίας αναβολής, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, του Aegean Yachting Festival, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ορίστηκε η 23η- 25η Οκτωβρίου του 2020.

Κατόπιν τούτου, μπορείτε να υποβάλετε τις αιτήσεις σας για τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ, είτε ως χορηγοί είτε ως εκθέτες, έως τις 4 Οκτωβρίου του 2020.

Η συμμετοχή σας και η στήριξή σας είναι για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ ζωτικής σημασίας, πολύ περισσότερο τώρα, που η παγκόσμια αυτή πανδημία επηρεάζει κατά τρόπο καταλυτικό την παγκόσμια οικονομία και ειδικά τους τομείς του τουρισμού, όπως και τον θαλάσσιο τουρισμό, τον οποίο προσπαθούμε να αναπτύξουμε και να ισχυροποιήσουμε.

Η συνδρομή των εγνωσμένου κύρους εταιρειών σας στο Aegean Yachting Festival, αποτελεί έμπρακτη στήριξη στο όραμά μας να επανακτήσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο τη φήμη του, ως σταυροδρόμι της ναυτιλίας και του θαλάσσιου τουρισμού, σε μία περίοδο που τόσο σκληρά δοκιμάζεται.

Το Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού και Σκαφών Αναψυχής διοργανώνεται από την εταιρεία BoatsAdvisor-Hub & Events «http://www.boatsadvisor.com/» και τελεί υπό την αιγίδα του *Υπουργείου Τουρισμού*, του *Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,* του *ΕΟΤ*, της *Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου*, του *Δήμου Ρόδου*, του *Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου*, του *Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Δωδεκανήσου* και της *Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου*».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο