Τι δήλωσαν στη «Ροδιακή» και άλλοι «πρωταγωνιστές» των πανελλαδικών εξετάσεων

Τι δήλωσαν στη «Ροδιακή» και άλλοι «πρωταγωνιστές» των πανελλαδικών εξετάσεων

Τι δήλωσαν στη «Ροδιακή» και άλλοι «πρωταγωνιστές» των πανελλαδικών εξετάσεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3972 ΦΟΡΕΣ

Υψηλές βαθμολογίες παρά τις δυσκολίες

Εξαιρετικές ήταν και φέτος οι επιδόσεις και άλλων μαθητών και μαθητριών των Λυκείων του νησιού μας, παρά τις δυσκολίες που παρατηρήθηκαν σε όλα σχεδόν τα πεδία.

Αυτό προκύπτει εξάλλου και από τον αριθμό των υποψηφίων που κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες και να πετύχουν έτσι την εισαγωγή τους στη σχολή προτίμησής τους.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΗΔΙΑΚΗΣ
3ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.375 μόρια
Σπουδών Υγείας

«Το αποτέλεσμα με ευχαριστεί ιδιαίτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που δικαιώθηκαν οι κόποι μου. Μεγάλη χρονιά με πολύ κόπο και κούραση αλλά νομίζω το αποτέλεσμα σε ανταμείβει και με το παραπάνω».

ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΣ
3ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.350 μόρια
Σπουδών Υγείας

«Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Η φετινή χρονιά ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη, κατά την οποία κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Παρόλα αυτά, λειτουργώντας με πρόγραμμα και στόχο, χωρίς υπερβολές, κατάφερα να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες μου και να πετύχω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Στόχος μου είναι η Ιατρική».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΙΚΗΣ
Ροδίων Παιδεία 18.281 μόρια
Σπουδών Υγείας:

«Είμαι πολύ περήφανος για τον δύσκολο αγώνα που έδωσα φέτος, που μου εξασφάλισε αυτή τη βαθμολογία χάρη στην οποία διατηρώ ζωντανή την ελπίδα για την εισαγωγή μου στις αγαπημένες μου σχολές που είναι οι σχολές επιστημών υγείας. Ευχαριστώ πολύ όσους ήταν δίπλα μου αυτή την απαιτητική χρονιά και με βοήθησαν ο καθένας με το δικό του τρόπο. Πρώτα απ’ όλα την οικογένειά μου και στη συνέχεια τους καθηγητές και τους φίλους μου. Θα ήθελα να συμβουλέψω τα παιδιά που πρόκειται να δώσουν πανελλαδικές να έχουν σύστημα, πρόγραμμα και αφοσίωση στον στόχο τους, γιατί και ελεύθερο χρόνο θα έχουν και μεγαλύτερη ηρεμία. Οι πανελλαδικές δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μαραθώνιος για γερά νεύρα».

ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ
2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, 18.095 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη για τα αποτελέσματα και πιστεύω πως δικαίωσαν την προσπάθειά μου ως τώρα. Η στιγμή που βγαίνουν τα αποτελέσματα και βλέπεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται ίσως είμαι το πιο όμορφο συναίσθημα που έχω νιώσει. Όταν βλέπεις ότι δεν απογοήτευσες τους δικούς σου ανθρώπους και τους βλέπεις να κλαίνε απλώς από συγκίνηση. Τα άτομα που χάρηκαν για το δικό σου ταξίδι να σε βλέπουν να φτάνεις στον τελικό σου προορισμό».

ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.000 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, δε θα τα είχα όμως καταφέρει χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς μου και την καθοδήγηση των καθηγητών μου, τους οποίους ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας».


ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΙΖΑ-ΠΑΠΑΘΑΡΡΕΝΟΥ
Κολλέγιο Ρόδου, 16.850 μόρια
Θετικών Σπουδών

«Οι πανελλαδικές για μένα ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά και μια ευχάριστη εμπειρία. Είμαι χαρούμενη για την επιτυχία μου. Στόχος μου η αρχιτεκτονική Αθήνας. Χωρίς τους εκπληκτικούς καθηγητές μου αλλά και την οικογένειά μου τίποτα δεν θα ήταν εφικτό για αυτό και τους ευχαριστώ θερμά».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΣΕΤΤΟΣ
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 16.850 μόρια
Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

«Ήταν μια χρονιά επίπονη αλλά δημιουργική. Διάβαζα σταθερά και οργανωμένα. Το άγχος κορυφώθηκε τους δύο τελευταίους μήνες. Ευτυχώς η καλή επαφή μου με την τεχνολογία μου επέτρεψε να αξιοποιήσω την εξ αποστάσεως διδασκαλία και έτσι η προσπάθειά μου δεν διεκόπη από την καραντίνα. Θεωρώ ότι είχα επιτυχές αποτέλεσμα στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της ζωής μου. Θεωρώ όμως ότι έπονται και άλλες. Προτρέπω τους συμμαθητές μου να αντιμετωπίσουν το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».

ΣΟΦΙΑ-ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΗΛΙΑ
4ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ, 15.900 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη απ' το αποτέλεσμα, καθώς κατάφερα να εισαχθώ στο παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης, που ήταν και ο στόχος μου. Η φετινή χρονιά ήταν απαιτητική και είχε πολλές αλλαγές καθ' όλη τη διάρκεια, όμως η καραντίνα με βοήθησε στο να οργανωθώ και να επικεντρωθώ στον στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που απ' την αρχή πίστεψαν σε εμένα»!

Παναγιώτης Σιτσανακλής 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου 14.085 μόρια

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Η περίοδος της καραντίνας δεν επηρέασε το διάβασμά μου γιατί ήμουν προσηλωμένος στον στόχο μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να τα καταφέρω."

ΛΟΥΚΑΣ-ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ
2ο ΕΠΑΛ Ρόδου, 14.085 μόρια
Τομέας Πληροφορικής

«Μου φάνηκε μία πολύ ωραία εμπειρία. Αν και ξεκίνησα την προετοιμασία μου τέλη Οκτώβρη για τις πανελλαδικές εξετάσεις, έγραψα αρκετά καλά και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή μου».

Το Λύκειο Αρχαγγέλου
Αρκετά καλές ήταν οι αποδώσεις στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και των παιδιών από το Λύκειο Αρχαγγέλου.
Ενδεικτικά, αναφέρουμε:
• Γαλλία Ζαμπία – Μικαέλα 17.000 μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
• Τζαχόλι Γκαμπριέλλα, 16.150 μόρια, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής
• Σκυλλάς Παντελής – Νικόλας, 15.650 μόρια, Σπουδών Υγείας
• Πρόκο Θεμιστοκλής, 15.725 μόρια, Θετικών Σπουδών.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών