Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον 40χρονο

Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον 40χρονο

Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον 40χρονο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8284 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα στις 5 και μισή το απόγευμα το «τελευταίο αντίο» στο Παραδείσι

Γονάτισε και πάλι από θλίψη και συγκίνηση ολόκληρο το νησί της Ρόδου, από τον άδικο χαμό του 40χρονου Χρήστου Παναή, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε απότομα στη 1 χθες τα ξημερώματα, όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά του με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 25χρονος και κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στην περιοχή της Ιαλυσού.

Η νέα τραγωδία, σημειώθηκε χθες λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Ηρακλειδών.
Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 40χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα και το οποίο οδηγούσε ένας 25χρονος.

Ο 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε σχολάσει από το ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου εργαζόταν και κατευθυνόταν με τη μοτοσικλέτα του στο σπίτι του.
Ο 25χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Ρόδου και αναμένεται να παραπεφθεί σήμερα στον Εισαγγελέα. Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η νέα τραγωδία στο νησί της Ρόδου, αναζητούν μέσα από την έρευνα που ξεκίνησαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του 40χρονου συμπολίτη μας, βυθίζει για μια ακόμα φορά στο πένθος την τοπική μας κοινωνία. Το άτυχο παλικάρι, κατάγονταν από το Παραδείσι και τη Δαματριά, ήταν άριστος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών και εξαιρετικά αγαπητός ο ίδιος και η οικογένειά του στην τοπική κοινωνία.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ένα ακόμα νέο παλικάρι 35 ετών, που καταγόταν από τον Αρχάγγελο, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, ενώ ένας 63χρονος συμπολίτης μας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης εντός πόλεως, βρίσκεται επίσης διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Ρόδου και αναμενόταν να διακομιστεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σάμου, καθώς στο Νοσοκομείο της Ρόδου δεν υπάρχει αυτές τις ημέρες άδειο κρεβάτι στην εντατική μονάδα.

Ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Κλεάνθη Παραδεισίου
«Όλη η οικογένεια του Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ εκφράζει τα ειλικρινές συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου Παναή που σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα. Ο Χρήστος ήταν γαμπρός του ποδοσφαιριστή μας Παπακωνσταντίνου Αναστάση ενώ και ο γιος του Μιχάλης Παναής είναι μέλος των Ακαδημιών μας.
Κουράγιο και δύναμη στη σύζυγο του Κατερίνα και στα δύο του παιδάκια Μιχάλη και Σταυρούλα. Θα είμαστε εδώ σε ό,τι χρειαστούν. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του
Η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου Χρήστου Παναή, θα γίνει σήμερα στις 17:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παραδεισίου, όπως ανακοίνωσε χθες η οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο