Ικανοποιημένοι οι Παραδεισιώτες για τα ζητήματα που δρομολογήθηκαν

Ικανοποιημένοι οι Παραδεισιώτες  για τα ζητήματα που δρομολογήθηκαν

Ικανοποιημένοι οι Παραδεισιώτες για τα ζητήματα που δρομολογήθηκαν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 689 ΦΟΡΕΣ

Ο Πρόεδρος και το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κοινότητας Παραδεισίου, ερμηνεύοντας και τα αισθήματα των κατοίκων της Κοινότητάς μας, με ανακοίνωσή του ευχαριστούν δημόσια τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνιο Β. Καμπουράκη και τους επιτελείς του, που τον συνόδευσαν στη επίσκεψή του στο Κοινοτικό Κατάστημα του Παραδεισίου, συμμετέχοντας στην έκτακτη συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου, στις 20 Ιουλίου 2021.

Όπως είναι γνωστό στην ευρεία συζήτηση για τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν για δεκαετίες το Παραδείσι και ετέθησαν οι βάσεις για την επίλυση δύο βασικών θεμάτων και συγκεκριμένα :

1) Το έργο διαμόρφωσης της εισόδου του χωριού με την κατεδάφιση των επικίνδυνων, παλαιών και ερειπωμένων κατοικιών και διαμόρφωση του χώρου σε πάρκο. 2) Η κατασκευή κτηρίου για τη στέγαση του Επαγγελματικού Λυκείου Παραδεισίου (ΕΠΑ.Λ.) που λειτουργεί στο Παραδείσι και το οποίο τώρα στεγάζεται σε προκατασκευασμένες επικίνδυνες αίθουσες, δεδομένου ότι υπάρχει κατάλληλο Κοινοτικό οικόπεδο για την ανέγερσή του. Το σχολείο αυτό εξυπηρετεί μαθητές από τη βόρεια πλευρά του νησιού (από Ιαλυσό έως Έμπωνα).

Τον ευχαριστούμε ακόμη και για τον λόγο ότι είναι η πρώτη φορά που μας επισκέπτεται επίσημα για να ακούσει τα προβλήματά μας και να δώσει λύσεις σε μια Κοινότητα που έδωσε τα πάντα με τις επιβαρύνσεις που υφίσταται (αεροδρόμιο, ραντάρ, Δ.Ε.Η.) για την άνθιση του τουρισμού στο νησί μας. Με την ευκαιρία του διαβεβαιώνω ότι θα με βρει συμπαραστάτη και πρωτοπόρο στη νέα του εξόρμηση για συνεργασία σε όλους τους τομείς και θέματα που αφορούν την Κοινότητά μας και του Δήμου γενικότερα», αναφέρει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παραδεισίου Βασίλειος Σταυριανού.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη