Ανατέθηκε σε εταιρεία η προβολή της Δωδεκανήσου στη Φινλανδία

Ανατέθηκε σε εταιρεία η προβολή της Δωδεκανήσου στη Φινλανδία

Ανατέθηκε σε εταιρεία η προβολή της Δωδεκανήσου στη Φινλανδία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 382 ΦΟΡΕΣ

Την προβολή της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου η εταιρία “Travel trend Nordic AB” που εδρεύει στη Στοκχόλμη, μετά από σύμβαση που υπεγράφη με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η εταιρεία ανήκει στην Johanna Strand που είχε οριστεί πριν από δύο χρόνια, από την πρωτοβουλία των τοπικών φορέων της περιφέρειας και του δήμου, ως υπεύθυνη για την εκπροσώπηση της Ρόδου στα διεθνή ΜΜΕ κατά την περίοδο της πανδημίας.

Η σύμβαση που υπεγράφη θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, δηλαδή έξι μήνες και περιλαμβάνει τα εξής:
• Αποστολή δελτίων Τύπου σε Διεθνή Μέσα. Σάρωση των μέσων ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διόρθωση τυχόν παραπλανητικών άρθρων.

• Αποστολή Δελτίων Τύπου και σύνδεσμο μεταξύ των μέσων ενημέρωσης, των πρακτορείων, των εταιρειών διαχείρισης προορισμού (Destination Management companies) και της περιφέρειας.

• Λειτουργία ως Σύμβουλος υποστήριξης, για τη διαχείριση κρίσεων. Εκτεταμένη γνώση διαχείρισης κρίσεων χάρη, στην ηγετική θέση στη διαχείριση κρίσεων σε περιστατικά.

• Υπηρεσίες ως σύμβουλος τουρισμού και σύνδεσμος μεταξύ της περιφέρειας και των διεθνών τουριστικών πρακτόρων, εταιρειών διαχείρισης προορισμών, ξενοδοχείων και προξενείων, στις κυριότερες αγορές της περιφέρειας: Ηνωμένο Βασίλειο, Σκανδιναβικές Χώρες, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία, Γαλλία, Ισραήλ.

• Eπαφές μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου στη βιομηχανία του τουρισμού, κάτι πολύ σημαντικό για την ταχεία ανάκαμψη του τουρισμού και την επέκταση της σεζόν.

Για την υλοποίησή της θα δαπανηθεί ποσό 19.000 ευρώ που θα τιμολογηθεί ως εξής:,
Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος-Οκτώβριος: 13.000 ευρώ και Νοέμβριος-Δεκέμβριος: 6.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο