ΣΥΡΙΖΑ Λέρου: Ο περιφερειάρχης, ήρθε και φωτογραφήθηκε στη Λέρο με τον αξονικό τομογράφο που τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ Λέρου: Ο περιφερειάρχης, ήρθε και φωτογραφήθηκε στη Λέρο με τον αξονικό τομογράφο που τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ Λέρου: Ο περιφερειάρχης, ήρθε και φωτογραφήθηκε στη Λέρο με τον αξονικό τομογράφο που τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 300 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στο Κρατικό Θεραπευτήριο της Λέρου, εξέδωσε χθες η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί της Λέρου.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:
«Σχετικά με τα λεχθέντα από τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο,κατά την επίσκεψή του στο Κ.Θ.Λέρου, στις 13/7/2022, ως Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Ο κύριος περιφερειάρχης επεχείρησε τεχνηέντως, για άλλη μια φορά, να οικειοποιηθεί το έργο της προηγούμενης διοίκησης του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, που με έργα και όχι μόνο λόγια στήριξε το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ψηφιακό μαστογράφο, στα δύο ψηφιακά ακτινογραφικά, στον αξονικό τομογράφο και στη δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης του θεραπευτηρίου μας.
Δεν είπε όμως ότι για όλα αυτά δούλεψαν άλλοι και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι και η υπό την κυρία Ελένη - Λήδα Σαρίκα διοίκηση του Κ.Θ.Λ. (2016-2019), όπως αναλυτικά έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας.

Ο κ. Χατζημάρκος ή απλά είχε άγνοια των πραγμάτων, αφού όπως δήλωσε αγωνίζεται γι αυτά χωρίς να είναι της αρμοδιότητάς του ή τα γνώριζε και σκόπιμα τα αποσιώπησε, ως γνήσιο στέλεχος της νεοφιλελεύθερης παράταξης της χώρας μας, που απλά επενδύει στην επικοινωνία για να παραπλανά τους απλούς πολίτες.

Εφόσον το επιθυμεί, ο κύριος περιφερειάρχης μπορεί να ενημερωθεί λεπτομερώς από τα καταγεγραμμένα πεπραγμένα της υπό την κυρία Σαρίκα διοίκησης του Κ.Θ.Λέρου, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Λέρου»

Διαβάστε ακόμη

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λέρου

Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία της Λέρου

Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Λέρου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει