Του έκλεισαν τον δρόμο και τον λήστεψαν

Του έκλεισαν τον δρόμο και τον λήστεψαν

Του έκλεισαν τον δρόμο και τον λήστεψαν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5713 ΦΟΡΕΣ

Έκλεισαν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους, σε δικυκλιστή και αφού τον χτύπησαν του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ!

Ο λόγος για δύο Ρομά ηλικίας 27 και 42 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι στις αρχές του νέου έτους θα βρεθούν κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία, στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την προηγούμενη Δευτέρα (12 Δεκεμβρίου), αλλά τελικά αναβλήθηκε για τις 16 Ιανουαρίου 2023.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί αλλά και το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 9 το βράδυ στις 9 Νοεμβρίου 2015 στην περιοχή του Καρακόνερου. Από εκεί διέρχονταν ο συμπολίτης μας οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα. Ξαφνικά, ο 27χρονος με το 42χρονο που επέβαιναν σε ένα μπλε αγροτικό αυτοκίνητο, «έκοψαν» το δρόμο του δικυκλιστή και αφού βγήκαν από το αυτοκίνητο, του επιτέθηκαν, άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Ο δικυκλιστής έπεσε στο έδαφος και όταν οι αντιστάσεις του μειώθηκαν, οι δύο κατηγορούμενοι αφαίρεσαν από τις τσέπες του το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα νησιά μας την περασμένη εβδομάδα

Είχαν στην κατοχή τους τέσσερις αμφορείς

Για ενδοοικογενειακή βία θα δικαστεί ένας 57χρονος

Για αποπλάνηση κοριτσιού θα δικαστεί 44χρονος στο Εφετείο

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών

Σύλληψη 38χρονου στην Κάλυμνο

Στο εδώλιο 44χρονος Κώος για κατάχρηση ανηλίκου