Αναστάσιος Διάκος: Ο Αντώνης Καμπουράκης είναι ο μόνος που έχει όραμα και στόχους

Αναστάσιος Διάκος: Ο Αντώνης Καμπουράκης  είναι ο μόνος που έχει όραμα και στόχους

Αναστάσιος Διάκος: Ο Αντώνης Καμπουράκης είναι ο μόνος που έχει όραμα και στόχους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4393 ΦΟΡΕΣ

Αποφασισμένος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου η Ρόδος να πάει μπροστά, δηλώνει ο γνωστός δικηγόρος της Ρόδου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη «Με δύναμη για τη Ρόδο», κ. Αναστάσιος Διάκος.

Έμπειρος επαγγελματίας του κλάδου του αλλά και πολύ καλός γνώστης των ζητημάτων του τόπου μας αφού και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και μάλιστα με επιτυχία με τα κοινά, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του όπως μας λέει προκειμένου «Η Ρόδος πρέπει να πάει μπροστά και η ενδεδειγμένη λύση είναι ο Αντώνης Καμπουράκης».

Για τον κ. Αναστάσιο Διάκο «η πολιτική δεν είναι επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής γι’ αυτό και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τόπο που ζει ανεξάρτητα οποιουδήποτε κόστους, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες»!

Γιατί επιλέξατε να είστε υποψήφιος με τον Αντώνη Καμπουράκη;
Με τον Αντώνη Καμπουράκη με συνδέουν πολλά, ιδιαίτερα με τον αείμνηστο πατέρα του. Είναι ευτυχής συγκυρία που ηγείται του δήμου, διότι είναι ο άνθρωπος που αγωνίζεται για τον τόπο και έχει και την πείρα και τις γνώσεις , που η Ρόδος χρειάζεται ως «ναυαρχίδα» του τουρισμού.

Είναι ο μόνος από τους υποψήφιους που έχει πρόγραμμα και στόχους. Το δε ψηφοδέλτιο του απαρτίζεται από ικανούς πολίτες της Ρόδου, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με γνώσεις, μυαλό και μια κοινωνική περπατησιά , οι οποίοι πάνω από όλα έχουν το συμφέρον του τόπου.

Ο Αντώνης Καμπουράκης είναι ο μόνος που θα καταστήσει το δήμο πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης. Η Ρόδος πρέπει να πάει μπροστά και η ενδεδειγμένη λύση είναι ο Αντώνης Καμπουράκης. Αποδέχθηκα την πρότασή του γιατί ζω σε αυτό τον τόπο και ειλικρινά τον έχω αγαπήσει, έχω την πείρα και συμπορεύομαι απόλυτα με τα πιστεύω του Αντώνη Καμπουράκη.

Τι σημαίνει για εσάς, η ενασχόληση με τα κοινά;
Για μένα η πολιτική δεν είναι επάγγελμα αλλά τρόπος ζωής γι’ αυτό και αποφάσισα να ασχοληθώ με τον τόπο που ζω ανεξάρτητα οποιουδήποτε κόστους, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, διότι το αντίτιμο όταν απέχεις από την πολιτική είναι το γεγονός, ότι μια ζωή θα σε διοικούν κατώτεροι σου. Γι’ αυτό και επιβάλλεται και πρέπει σε όλους τους συνδυασμούς να προτιμηθούν οι έντιμοι και χορτασμένοι συμπολίτες, οι οποίοι πάνω από όλα θα έχουν το συμφέρον του τόπου.

Τι δεν σας αρέσει σήμερα στη Ρόδο μας και τι θα θέλατε ν’ αλλάξετε;
Το πρόβλημα της Ρόδου, ταπεινή μου άποψη, είναι στον τομέα υγείας, στο κυκλοφοριακό και στην καθαριότητα. Είναι στόχοι που η παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη έχει θέσει ως προτεραιότητα και έχουν υλοποιηθεί κατάλληλες μελέτες για τα θέματα αυτά. Αυτά όμως, δεν γίνονται από μέρα σε μέρα.

Δυστυχώς, η Ρόδος μας, η ναυαρχίδα του τουρισμού στον τομέα υγείας έχει υποβαθμιστεί σε αφάνταστο βαθμό. Είναι απαράδεκτο οι Ρόδιοι συμπολίτες μας να μεταβαίνουν στην Αθήνα ή στην Κρήτη για χημειοθεραπείες. Βέβαια, αυτό είναι θέμα της πολιτείας αλλά απαιτείται η δραστική παρέμβαση του δήμου για το θέμα αυτό. Για την καθαριότητα έχει εγκριθεί το σχετικό κονδύλι, γιατί δεν ήταν εύκολο να αλλάξει το σύστημα καθαριότητας.

Τι θα λέγατε σε κάποιον ή κάποια ψηφοφόρο που δεν σας γνωρίζει, προκειμένου να σας ψηφίσει;
Έχω αποδείξει σε όποιο τομέα που υπηρέτησα στο παρελθόν έχω αφήσει τη σφραγίδα μου, γι’ αυτό και εκλεγόμουνα πάντα ανελλιπώς. Με αγάπησε ο Ροδίτης και τον αγάπησα.

Αναγκάζομαι, όμως, να ξανά επιστρέψω διότι δεν ανέχομαι να με διοικούν κατώτεροι μου, διότι όπως έλεγε ο Πλάτων: «Όταν απέχεις από τα κοινά το αντίτιμο είναι ότι θα σε διοικούν κατώτεροι σου».

Σε όσες θέσεις έχω υπηρετήσει επιτέλεσα έργο και ο Ρόδιος πολίτης το γνωρίζει πολύ καλά, γι’ αυτό και με ψήφιζε. Η συνέπεια και η εντιμότητα αποτυπώνονται πλήρως στην πορεία μου.

Διαβάστε ακόμη

Ελευθερία Βασιλειάδη - Άθενα: "Τα προβλήματα των μηχανικών βρίσκονται πέρα και πάνω από τα κόμματα"

Ιάκωβος Γρύλλης: Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα

Χατζής (πρόεδρος ΠΟΞ): Ποιότητα δεν σημαίνει μόνο τετράστερα ή πεντάστερα ξενοδοχεία

Δήμαρχος Μεγίστης: «Έχουμε ανάγκη για έναν τουλάχιστον γιατρό γενικής ιατρικής»

Βάιος Καλοπήτας: «Εμείς παλεύουμε για το νησί μας κι εκείνοι παλεύουν για τις καρέκλες τους»

Ο 89χρονος Ροδίτης που έχει 6 παιδιά, 66 εγγόνια και δισέγγονα

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής