Nέο, ανανεωμένο χειμερινό μενού για το Ronda Restaurant-Bar

Nέο, ανανεωμένο χειμερινό μενού για το Ronda Restaurant-Bar

Nέο, ανανεωμένο χειμερινό μενού για το Ronda Restaurant-Bar

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1938 ΦΟΡΕΣ

Το καινούριο του menu για τη χειμερινή σεζόν παρουσιάζει το Ronda Restaurant-Bar την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Με την υπογραφή του executive chef Μανώλη Πλατέλλα, των sous chefs, Γιώργο Καστρουνή και Κατερίνα Πολίτη και της αξιόλογης ομάδας του εστιατορίου, το Ronda μάς προσκαλεί να απολαύσουμε πρωινό, brunch, αλλά και το δείπνο μας σε ένα από τα πλέον ιστορικά κτήρια του νησιού.

Comfort και προσιτές επιλογές για τον χειμώνα προτείνει το Ronda Restaurant-Bar από το πρωί μέχρι το βράδυ για ένα ολοκληρωμένο δείπνο ή bites για να συνοδεύουν τα signature cocktails και το κρασί μας από την πλούσια λίστα του εστιατορίου.

RSVP : +30 6937404446 &  https://www.i-host.gr/content/links/index.html?venue=ronda

 

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές