Θ. Στάμος: Σημαντικό το έργο που έχει επιτελέσει ο ΠΡΟΤΟΥΡ

Θ. Στάμος: Σημαντικό το έργο που έχει επιτελέσει ο ΠΡΟΤΟΥΡ

Θ. Στάμος: Σημαντικό το έργο που έχει επιτελέσει ο ΠΡΟΤΟΥΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1033 ΦΟΡΕΣ

Υπερήφανος για το σημαντικό έργο που έχει κάνει ο ΠΡΟΤΟΥΡ και ειδικά μετά το πλήγμα που δέχθηκε ο προορισμός μας με την καταστροφική πυρκαγιά, δήλωσε χθες ο πρόεδρός του κ. Θανάσης Στάμος.

Καταρχάς, ο κ. Στάμος χαρακτήρισε τη χρονιά που κλείνει, ως πολύ επιτυχημένη, με την καμπάνια που έκανε ο ΠΡΟΤΟΥΡ και όλες τις δράσεις που στήριξε. Όπως επισήμανε, η δραστηριότητα του Οργανισμού ήταν πάρα πολύ μεγάλη και «έχει συμβάλει ουσιαστικά στην πρόοδο και το τουριστικό θαύμα».

Για την περίοδο της μεγάλης πυρκαγιάς είπε ότι, μετά το κακό, η Ρόδος πολύ γρήγορα ανέκαμψε χάρη στις προσπάθειες όλου του ροδιακού λαού και σ’ αυτό πάλι ο ΠΡΟΤΟΥΡ στάθηκε αρωγός, αφού με την καμπάνια που έκανε και με τη διαφημιστική προσπάθεια που έγινε σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, πολύ γρήγορα αποκαταστάθηκε το όνομα της Ρόδου και η τουριστική κίνηση κράτησε μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς, λοιπόν, θέλησε να πει ότι «πρέπει ο ΠΡΟΤΟΥΡ να στηριχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης-διαφήμισης με μοναδικότητα κι ένα στοιχείο το οποίο πολλές πόλεις, άλλες επιτυχώς και άλλες ανεπιτυχώς, προσπάθησαν να μιμηθούν».

Όπως είπε, πρόκειται για ένα ευέλικτο εργαλείο το οποίο προωθεί τα καλώς κείμενα, συμβάλλει στην ανάπτυξη και πρόοδο του νησιού και, «πάνω απ’ όλα, είναι ένα εργαλείο ευέλικτο, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να κινηθούμε πολύ εύκολα, όπως είναι η συμμετοχή μας σε όλες τις εκθέσεις που γίνονται στο εξωτερικό, που έχουμε μία πολύ έντονη και ζωντανή παρουσία».

Κλείνοντας, ο κ. Στάμος θέλησε ακόμη να πει: «Ο ΠΡΟΤΟΥΡ έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Εμείς προσπαθούμε τώρα, χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, να κλείσουμε ό,τι εκκρεμότητες έχουμε. Πάντως, παραδίδουμε έναν ΠΡΟΤΟΥΡ, ο οποίος δεν θα έχει καμία εκκρεμότητα».

Έχουμε τρεις εκθέσεις στις αρχές του έτους και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να μην περιμένουμε τελευταία στιγμή, είπε ακόμη και κατέληξε λέγοντας: «Η Ρόδος δεν σταματάει ποτέ. Έχει συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού