Ορατά τα αποτελέσματα

Ορατά τα αποτελέσματα

Ορατά τα αποτελέσματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 722 ΦΟΡΕΣ

Σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος αναφέρει τα εξής για την επίσκεψη του προέδρου της Eurobank, κ.Γιώργου Ζανιά στη Ρόδο:

«Τον πρόεδρο της Eurobank Γιώργο Ζανιά είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε χθες (σ.σ. 24.04.2024) στη Ρόδο.

Επισκεφθήκαμε μαζί τη Νότια Ρόδο, την περιοχή ανατολικά του Ασκληπειού, στην οποία με χρηματοδότηση της Eurobank κατασκευάστηκαν αντιδιαβρωτικά έργα σε μία έκταση μεγαλύτερη των 2.000 στρεμμάτων.

Απο την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό μας η Eurobank, με αντανακλαστικά που ανέδειξαν υψηλό αίσθημα καθήκοντος και μια λειτουργία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην καλύτερη εκδοχή αυτής.

Η αντιδιαβρωτική και αντιπλημμυρική θωράκιση της Ρόδου μετά τις δασικές πυρκαγιές υπήρξε πρωταρχική προτεραιότητα που έγινε έργο μέσα σε πρωτοφανείς για το Δημόσιο χρόνους.

Με συνεργασία και συντονισμένες προσπάθειες, η κυβέρνηση, το υπουργείο Περιβάλλοντος, η περιφέρεια, τοπικοί αλλά και ιδιωτικοί φορείς, έφεραν αποτέλεσμα.

Τα πρώτα αντιδιαβρωτικά, αυτά που χρηματοδοτήθηκαν απο την Eurobank, παρελήφθησαν χθες (σ.σ. 24.04.2024) και τα αντιπλημμυρικά στα πεδινά, σε 24 ποτάμια της Ρόδου, που εκτελούνται από την περιφέρειά μας, βρίσκονται σε εξέλιξη με τρία ταυτόχρονα εργοταξιακά μέτωπα και θα είναι και αυτά έτοιμα στην ώρα τους.

Στη χθεσινή (σ.σ. 24.04.2024) παραλαβή των αντιδιαβρωτικών έργων, ήταν προγραμματισμένη και η παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Θεόδωρου Σκυλακάκη, που δεν κατέστη δυνατή λόγω της ακύρωσης των πρωινών πτήσεων προς Ρόδο.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Eurobank Γιώργο Ζανιά για την πολύτιμη βοήθεια, τα αντανακλαστικά και κυρίως το μήνυμα συνεργασίας και κοινωνικής υπευθυνότητας που εξέπεμψε».

 

Διαβάστε ακόμη

Σωρούς σκουπιδιών άφησαν πίσω τους επισκέπτες του Ροδινιού

Στη Σύμη για τους εορτασμούς η Φιλαρμονική Καλυθιών Ρόδου

Η ακμάζουσα ξυλουργική τέχνη στην Πάτμο μπορεί σύντομα να έχει τη δική της Σχολή

Διανομή κατσικιών για το Πάσχα από τον δήμο της Νισύρου

Όταν ο Νίκος Δένδιας συνάντησε τουρκική ακταιωρό…

Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης απινιδωτή

Ανακοίνωση του Συλλόγου Π.Α.Μ.Ε.Α. για επιτήδειους που εκμεταλλεύονται το όνομά του

«Έκαψαν» τον Ιούδα στο Γεννάδι