Ισόπαλος ο Διαγόρας, παραμένει πρώτος

Ισόπαλος ο Διαγόρας, παραμένει πρώτος

Ισόπαλος ο Διαγόρας, παραμένει πρώτος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 924 ΦΟΡΕΣ

Έναν ακόμα βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία πήρε ο Διαγόρας.

Ο «γηραιός» αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’ σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας», στο πλαίσιο της συνέχειας των πλέι άουτ της Super League 2.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά στο μεγαλύτερο διάστημα, με τον Διαγόρα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 82’ όταν ο Μανιάς από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.

Ακόμα και έτσι πάντως, η ομάδα του νησιού μας παραμένει στην κορυφή της «ειδικής βαθμολογίας» και βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την παραμονή του και μαθηματικά.

Στο 23’ ο Λούκιτς εκτέλεσε κόρνερ, με τον Ξενόπουλο να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα στα χέρια του και τον Δημόπουλο όμως να μην μπορεί να τη στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στο 40’ ο Τσιαντούλας έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις με τον Ξενόπουλο όμως να κάνει μια πολύ καλή επέμβαση.

Στο 82’ ο Τσιαντούλας έκανε τη σέντρα και ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Μπαλαχούτης από τον σύνδεσμο του Πειραιά, με βοηθούς τους Άγγελο Μπαλιάκα (Κοζάνη) και Παύλο Παπαδόπουλο (Πειραιά).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Λαδάς, Αρίας, Δημόπουλος (89’ Ταχματζίδης), Δημητρίου, Νικόλης (89’ Σταματούλλας), Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (57’ Τσάβος), Βολάκης (57’ Μουντές), Λεσάι (83’ Μανωλάκης), Μανιάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξενόπουλος, Λάμψιας (76’ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Προδρομίτης, Κάτρης, Μαρτίνης, Καραμπάς (68’ Μαντσίνι), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (73’ Κρυπαράκος), Κυριόπουλος, Νταμπίζας (73’ Λιούμης).

Διαβάστε ακόμη

Πανηγυρισμοί και στη Ρόδο για την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League!

Έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος τερματοφύλακας Κώστας Ανδριγιαννάκης

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Ο Ηρακλής θα πρωταγωνιστήσει και πάλι»

Πρωτιές για τη Ραφαέλα Σπανουδάκη στο Ντουμπάι

Με το «Τάμα 2024» ξεκινά το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

«Επανεκκίνηση» του τοπικού μπάσκετ

Στη Ρόδο και φέτος το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Ανατολικής Ελλάδας και Νήσων Αιγαίου

Σάββας Σταυρίδης: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω»