3o Γαστρονομικό Φεστιβάλ «Γεύσεις από τον τόπο μας» στο Café Θέρμαι

3o Γαστρονομικό Φεστιβάλ  «Γεύσεις από τον τόπο μας» στο Café Θέρμαι

3o Γαστρονομικό Φεστιβάλ «Γεύσεις από τον τόπο μας» στο Café Θέρμαι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 296 ΦΟΡΕΣ

Η μεγάλη γιορτή των τοπικών παραγωγών «Γεύσεις από τον τόπο μας», πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά στον κήπο του Café Θέρμαι (“288”) στις 29 και 30 Απριλίου 2017.

Ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανοιχτό στο κοινό, το φεστιβάλ είναι ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις. Τοπικοί παραγωγοί με τα εξαιρετικά προϊόντα τους, εκπλήξεις, δώρα, ενημέρωση, ψυχαγωγία!

Ένα συναρπαστικό διήμερο για τους επαγγελματίες της εστίασης που θα γνωρίσουν τους παραγωγούς μας, δοκιμάζοντας τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και δημιουργώντας αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες,, για τους τοπικούς παραγωγούς που θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους, καθώς και για το κοινό που θα απολαύσει μοναδικές συνταγές, θα διασκεδάσει και θα ενημερωθεί για θέματα γαστρονομίας και τοπικής παραγωγής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 29 Απριλίου, ώρα 18.30

Παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας «Το Καμάρι».

Σάββατο 29 Απριλίου, ώρα 19.00
Ημερίδα «Η Τοπική Παραγωγή σε πρώτο πλάνο».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα και Γαστρονομίας κ. Φιλήμων Ζαννετίδης, θα μιλήσει για την πρόσφατη βράβευση της Περιφέρειας και θα παρουσιάσει τον βραβευμένο Σεφ Σταμάτη Μισομικέ. Μιχάλης Γεωργουδιός (Tsimas Delicatessen): «Επεξεργασία και μεταποίηση αλιευμάτων».
Μιχάλης Δραμουντανής:

«Η θεραπευτική δύναμη των φαρμακευτικών βοτάνων με τη μέθοδο της φυσικής καλλιέργειας και οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών καλλυντικών».

Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 18.30
Παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάληψης.

Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 19.00
Σύλλογος Γυναικών Μασσάρων «Οι Μασσαρενές»
Σύλλογος Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Δωδεκανήσου
Στο «288» (Café Θέρμαι)

2-3 Απριλίου 2016, ώρες 11.00-20.00

Διοργάνωση: Οδηγός Εστίασης «Foodme» και Περιοδικό «Λωτός»

Συνδιοργάνωση: Δήμος Ρόδου Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές