Η Λίτσα Φτακλάκη ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την παράταξή της!

Η Λίτσα Φτακλάκη ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την παράταξή της!

Η Λίτσα Φτακλάκη ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την παράταξή της!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1041 ΦΟΡΕΣ

Για να πάρει έμμισθη θέση στην Περιφέρεια, όπως κατήγγειλε χθες η Χ. Γιασιράνη

Νέα διάσταση στο επεισόδιο που διαδραματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου δίνει η αποκάλυψη της Εντεταλμένης Περιφερειακής Σύμβουλου Χαρούλας Γιασιράνη. Μιλώντας χθες το πρωί στους Ρ/Σ Παλμός και Νότος, στους δημοσιογράφους Μαίρη Φώτη και Κώστα Σαμιωτάκη αντίστοιχα, η κα Γιασιράνη αποκάλυψε ότι προ μηνών η περιφερειακή σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Λίτσα Φτακλάκη ήταν πρόθυμη να εγκαταλείψει την παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη της οποίας είναι μέλος, προκειμένου να καταλάβει έμμισθη θέση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την οποίαν και επεδίωκε.

Η κα Γιασιράνη άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι η προκλητική συμπεριφορά της Λ. Φτακλάκη απέναντι στον Περιφερειάρχη, ήταν αποτέλεσμα του γεγονότος ότι τη θέση που επιθυμούσε, τελικά δεν την πήρε.

Η κα Γιασιράνη, αποκάλυψε ακόμη ότι το επεισόδιο που, όπως τόνισε, η ίδια η Λίτσα Φτακλάκη προκάλεσε με την συμπεριφορά της, ήταν στημένο από την ίδια, αφού πριν μπει στο γραφείο του κ. Χατζημάρκου, η κα Φτακλάκη είχε περάσει από άλλα γραφεία της Περιφέρειας λέγοντας χαρακτηριστικά σε υπαλλήλους ότι παύει να είναι πλέον «το καλό παιδί» και πρόσθεσε ότι σκοπίμως μπήκε στο γραφείο του περιφερειάρχη «κουνώντας το δάχτυλο», με σκοπό να προκαλέσει το επεισόδιο, το οποίο συντηρεί με καθημερινές της δηλώσεις «κάνοντας βόλτα στα ραδιόφωνα» για τους δικούς της λόγους.

Όσον αφορά τα γεγονότα, η κα Γιασιράνη παραδέχθηκε ότι υπήρξε οξύ φραστικό επεισόδιο της Λίτσας Φτακλάκη με τον Περιφερειάρχη, το οποίο η ίδια προκάλεσε με τη στάση της, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε προπηλακισμός.

Τέλος, με την ιδιότητα της ως προέδρου της ΜΚΟ «Γυναίκες χωρίς Σύνορα» η κα Γιασιράνη σχολίασε τον ισχυρισμό της Λίτσας Φτακλάκη ότι ως γυναίκα θα έπρεπε οι γυναικείες οργανώσεις να την υπερασπιστούν και τόνισε πως κανένας δεν μπορεί να την υποχρεώσει να υπερασπιστεί ένα ψέμα, επικαλούμενος τα γυναικεία δικαιώματα. Κάλεσε μάλιστα την Λίτσα Φτακλάκη να σταματήσει να επικαλείται τις γυναικείες οργανώσεις για να εξυπηρετήσει τις δικές της σκοπιμότητες.

Δήλωση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Χρήστου Μπάρδου
Η περιφερειακή σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Ελευθερία Φτακλάκη, σε συνέντευξη της στο AEGEAN VOICE και στην εκπομπή ''ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ'' της Δανάης Μαύρου στις 09/06/17, δήλωσε αναφερόμενη στο πρόσωπο μου, ότι “λυπάμαι για τη μνήμη του πατέρα του...”.

Σε απάντηση μου, δηλώνω ότι, η Κα Φτακλάκη, δεν έχει το ανάστημα και δεν νομιμοποιείται ηθικά, να πιάνει στο στόμα της τη μνήμη του πατέρα μου και να τη χρησιμοποιεί επικοινωνιακά στο προσωπικό της παιχνίδι.

Όσον αφορά τα γεγονότα στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης η επιλογή είναι απλή: είναι ο λόγος του Μπάρδου απέναντι στο λόγο της Φτακλάκη.

Κοινή δήλωση Βασιλείας Μπάρδου και Μιχαήλ Μπάρδου:
Κα Φτακλάκη, σας απαγορεύουμε ρητά και κατηγορηματικά να αναφερθείτε ξανά στη μνήμη του συζύγου και πατέρα για να στιγματίσετε την πολιτική διαδρομή του παιδιού και αδελφού μας.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη