Στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα προσφύγουν οι ομπρελάδες

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα προσφύγουν οι ομπρελάδες

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα προσφύγουν οι ομπρελάδες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 790 ΦΟΡΕΣ

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών προετοιμάζονται να προσφύγουν τα σωματεία των ομπρελάδων της περιοχής μας καταθέτοντας προσφυγή με την οποία θα ζητείται η ακύρωση της απόφασης της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση των παραλιών.

Η ενέργεια αυτή αναμένεται να γίνει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη δεδικασμένο και αφορά την περιοχή της Αναβύσσου. Ειδικότερα οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις παραλίες στην περιοχή αυτή προσέφυγαν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και κατάφεραν να ακυρώσουν την απόφαση της ΕΤΑΔ.

Καθώς ο χρόνος πιέζει οι δικηγόροι των ομπρελάδων κ.κ. Κώστας Χαλκιάς και Μαίρη Μητσού σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Δήμου κ. Θεόδωρο Παπαγεωργίου και τους άλλους νομικούς εξετάζουν όλα τα δεδομένα προκειμένου άμεσα να προχωρήσουν τις ενέργειες τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομπρελάδες δηλώνουν αποφασισμένοι σε περίπτωση που και αυτή η δικαστική ενέργεια δεν αποδώσει θετικά αποτελέσματα, να κάνουν κατάληψη στις παραλίες και να αφαιρέσουν τις ξαπλώστρες με ότι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα που θα δημιουργηθεί για το νησί μας εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Τέλος να αναφερθεί ότι η κύρια αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων η προσωρινή διαταγή της οποίας εκδικάστηκε προχθές και απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, έχει οριστεί να εκδικαστεί στις 24 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου