Χ.Κόκκινος: Να ενημερώσει δημόσια ο κ. Γ. Χατζημάρκος ποια είναι τα «ραντεβού» του με τη Δικαιοσύνη

Χ.Κόκκινος: Να ενημερώσει δημόσια ο κ. Γ. Χατζημάρκος ποια είναι τα «ραντεβού» του με τη Δικαιοσύνη

Χ.Κόκκινος: Να ενημερώσει δημόσια ο κ. Γ. Χατζημάρκος ποια είναι τα «ραντεβού» του με τη Δικαιοσύνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 258 ΦΟΡΕΣ

Όπωες επίσης και τις αρμόδιες κρατικές ελεγκτικές αρχές

Να ενημερώσει δημόσια ο κ. Γ. Χατζημάρκος ποια είναι τα «ραντεβού» του με τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες κρατικές ελεγκτικές αρχές ζητάει σε σχετική ανακοίνωση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου και την αναφορά του στο πρόσωπό μου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου σήμερα 29.8.2017, ενημερώνω την κοινή γνώμη και συγχρόνως ρωτώ δημόσια να απαντήσει τα εξής:

Του ζητώ να ενημερώσει για τις περιπτώσεις που ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες κρατικές αρχές (Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου κ.λπ.) ο ίδιος και στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - συνεργάτες του, από την έναρξη της θητείας του μέχρι σήμερα. Αναμένω την απάντησή του και ενημερώνω την κοινή γνώμη ότι αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις που ερευνώνται έχουν ξεκινήσει νωρίτερα από την «περιβόητη έρευνα» και «αναφορά» που κατέθεσε εναντίον μου και η περίπτωσή μου θα αποτελέσει «μπούμερανγκ» για τον ίδιο, γιατί είναι «γράμμα κενό περιεχομένου».

Ποιες είναι οι πιστοποιημένες του γνώσεις (πτυχία κ.λπ.) πάνω στις οποίες στηρίζεται και ομιλεί επί παντός επιστητού και ειδικά στα νομικά ζητήματα;

Περιμένω συγκεκριμένες απαντήσεις (αν και αμφιβάλλω ότι θα το πράξει), επισημαίνοντας ότι η απουσία ουσιαστικού έργου εκ μέρους του δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε με παραπλάνηση της κοινωνίας, ούτε με «υποδείξεις» στη Δικαιοσύνη, ούτε με οργανωμένη διαπόμπευση ανθρώπων που τους εκμεταλλεύτηκε πολιτικά για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του (δεν αναφέρομαι μόνο σε εμένα...).

Γνωρίζει ότι όλες οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Αυτόκλητους ηθικολόγους και «εισαγγελείς» δεν δέχομαι ούτε εγώ ούτε η κοινωνία. Τα αδιέξοδά του κορυφώνονται - η «λάσπη» επιστρέφει εναντίον του. Ο ίδιος διάλεξε «δρόμο ολισθηρό» και ας κρατήσει για τον εαυτό του τα κηρύγματα «εντιμότητας» και «ηθικολογίας» και τα περί «οικονομικής διαχείρισης». Άλλωστε δεν περίμενα από άνθρωπο που προτίμησε να βρίσκεται στο πανηγύρι της Έμπωνας στις 26.8.2017, αντί να βρίσκεται στο χώρο της φωτιάς ή στα γραφεία της Π.Ν.Αι. για συντονισμό κατάσβεσής της, να έχει την ίδια άποψη με εμένα που έπραξα το ακριβώς αντίθετο.

Υ.Γ.: Λυπάμαι που απασχολώ την κοινωνία που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τέτοιου είδους ανακοινώσεις, που όμως είμαι υποχρεωμένος να πράξω. Με έχουν συνηθίσει να δημιουργώ, να διεκδικώ τα δίκαια των νησιωτών μας και να δίνω κοινωνικούς αγώνες. Είμαι υποχρεωμένος όμως να διαφυλάξω τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και το σύνολο της κοινωνίας από απόψεις που είναι προσβλητικές και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη