Μια ανάσα πριν τον τελικό η Τάνια Μπρεάζου

Μια ανάσα πριν τον τελικό η Τάνια Μπρεάζου

Μια ανάσα πριν τον τελικό η Τάνια Μπρεάζου

Λίζα Γ. Τσοπανάκη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2982 ΦΟΡΕΣ

Η διαγωνιζόμενη του X-Factor ζητάει τη στήριξή μας στο σημερινό live

Τον τίτλο της νικήτριας του X-factor διεκδικεί η γλυκύτατη Τάνια Μπρεάζου, που είναι μέσα στους εναπομείναντες του διαγωνισμού, και έχει ήδη "κατακτήσει" το κοινό με τη μαγική φωνή της, και ας είναι μόλις 18 ετών!

Η Τάνια, μίλησε στην "Ροδιακή" για το talent show του ΣΚΑΪ και την πορεία της μέχρι σήμερα, την Τάμτα αλλά και τη στήριξη του κόσμου σε όλα τα live.

Η ίδια, που από 9 χρονών ήρθε μόνιμα στο νησί της Ρόδου, την περιγράφει ως "Παράδεισο" και δεν ξεχνάει κάνει ειδική... "μνεία" στους συντοπίτες της, που τη στηρίζουν!

Στο σημερινό live, σίγουρα θα χρειαστεί και πάλι τη στήριξή μας, για να περάσει στον τελικό.


Τάνια, είσαι μέσα στους 4 τελευταίους που έχουν μείνει στο φετινό X-factor. Πως αισθάνεσαι για τη μέχρι τώρα πορεία σου στο talent show;
Δεν περίμενα να φτάσω έως εδώ. Το συγκεκριμένο talent show σε φέρνει πιο κοντά στο όνειρο σου! Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με μένα! Από τις οντισιόν κιόλας πάντα πήγαινα με την σκέψη του "πάω και ότι γίνει, εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό". Κι όμως είμαι ακόμα εδώ όσο και να μην το συνειδητοποιώ. Όταν όμως το συνειδητοποιώ νιώθω αρκετά ενθουσιασμένη ακόμα και αν φτάνουμε στο τέλος του X-Factor!

Τι έχεις αποκομίσει από το X- factor;
Το X-factor μου προσέφερε εμπειρίες μοναδικές! Συνεργάστηκα με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα έμαθα πάρα πολλά! Έκανα φίλους και ταυτόχρονα πήρα μια γεύση πως είναι να έχεις ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ και να εύχεσαι να υπήρχαν επιπλέον ώρες μέσα σε ένα 24ώρο. Επίσης, πήρα μια γεύση της έκθεσης που έχει και καλές και κακές πλευρές.

Πόσο σε έχει βοηθήσει στην εξέλιξή σου η Τάμτα;
Η Τάμτα είναι ένας άνθρωπος που ελπίζω και νιώθω πως όταν φτάσω στην ηλικία της θα μου "την θυμίζει" ο εαυτός μου! Μια γλυκύτατη ψυχή, πάρα πολύ ταλαντούχα, και μια δυνατή μαχήτρια (όπως αποκαλούν και εμένα στο παιχνίδι)! Η Τάμτα με βοήθησε στο κομμάτι της φωνής, αλλά μαζί με τους συνεργάτες της με συμβούλεψαν και σε πράγματα που συνδέονται με το stage, το performing, το styling, το ρεπερτόριο την επικοινωνία αλλά και πολλές φορές την συμπεριφορά!! Είμαι μόνο 18 και το να έχω την στήριξη σε όλα αυτά τα επίπεδα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα! Της είμαι ευγνώμων και την αγαπώ!

Όπως είπαμε και πριν έχεις το όνομα της... μαχήτριας στο talent show. Είσαι μαχήτρια και στη ζωή σου;
Έτσι έμαθα να είμαι και στην ζωή μου παρά το νεαρό της ηλικίας μου ανάλογα με τις αρκετά δύσκολες καταστάσεις που έχω βιώσει όσον αφορά την οικογένειά μου! Οι καταστάσεις αυτές θέλεις δεν θέλεις σε κάνουν όλο και πιο δυνατό, έτσι ώστε να μάχεσαι για να διατηρήσεις τον χαρακτήρα σου, την καθαρότητα της ψυχής σου και την δύναμή σου! Όπως ακριβώς παλεύω, μαζί με την Τάμτα, για την θέση μου στο σόου. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να έχω φτάσει μέχρι εδώ εάν δεν είχα την στήριξη του κόσμου που κάθε εβδομάδα στέλνει μηνύματα! Θέλω να τους πω ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ποιά είναι τα σχέδια σου μετά το X- Factor;
Τα σχέδια μου μετά το X- factor είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, να τραγουδάω και να διασκεδάζω τον κόσμο με τα τραγούδια μου!

Αισθάνεσαι ότι έχεις αποκτήσει κοινό μέσα απο το X- factor;
Πιστεύω ότι για να αποκτήσεις κοινό πρέπει να έχεις μεγάλη πορεία. Δεν αρκεί η συμμετοχή σε ένα show όσο μεγάλο και επιτυχημένο να είναι αυτό. Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος με συμπαθεί! Φυσικά υπάρχει και η αντίθετη πλευρά αλλά ένα από τα μαθήματα που πήρα από το παιχνίδι είναι ότι ακόμα και να μην κάνεις τίποτα κακό… θα έχεις και αντιπάθειες. Στην αρχή με ενοχλούσε λίγο γιατί δεν έχω πειράξει κάποιον. Πλέον, είμαι οκ και για τα θετικά και για τα αρνητικά.

Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα σε όσους διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη;
Όπως είπα και πριν… ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσους με έχουν στηρίξει και να αγαπάτε αυτό που κάνετε, ποτέ να μην παρατήσετε αυτό που αγαπάτε, παλέψτε το!! Να φέρετε ακόμη και τα πάνω κάτω για να το πραγματοποιήσετε! Never give up

Στην ηλικία των 9 ετών ήρθες στο νησί της Ρόδου. Πως θα περιέγραφες τη ζωή σου εδώ;
Η Ρόδος είναι ένα μέρος σκέτος παράδεισος με φιλόξενους ανθρώπους που με αγκάλιασαν!! Στην Ρόδο πέρασα τα δύσκολα και ταυτόχρονα συναρπαστικά χρόνια της ζωής μου, την εφηβεία και γνώρισα ανθρώπους υπέροχους που είχα να πάρω πολλά από εκείνους. Έχω ακόμα πολλούς φίλους και ξέρω ότι η Ρόδος είναι μαζί μου και με στηρίζει! Ξέρω ότι είναι υπερβολή να πω για τρίτη φορά ευχαριστώ αλλά ειδικά για την Ρόδο το νοιώθω και θα το κάνω. Θα τα πούμε στο X-Factor σήμερα Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη

Χατζής (πρόεδρος ΠΟΞ): Ποιότητα δεν σημαίνει μόνο τετράστερα ή πεντάστερα ξενοδοχεία

Δήμαρχος Μεγίστης: «Έχουμε ανάγκη για έναν τουλάχιστον γιατρό γενικής ιατρικής»

Βάιος Καλοπήτας: «Εμείς παλεύουμε για το νησί μας κι εκείνοι παλεύουν για τις καρέκλες τους»

Ο 89χρονος Ροδίτης που έχει 6 παιδιά, 66 εγγόνια και δισέγγονα

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής

Αυξημένοι οι ατμοσφαιρικοί ρύποι στο κέντρο της Ρόδου το καλοκαίρι

Άφησε την Αδελαΐδα για να μεγαλώσει την οικογένειά της στη Λαχανιά