Βραδιά με Burgers και Lobster από το Bellevue Restaurant

Βραδιά με Burgers και Lobster από το Bellevue Restaurant

Βραδιά με Burgers και Lobster από το Bellevue Restaurant

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 620 ΦΟΡΕΣ

Βραδιά με αγαπημένα burger αλλά και καβούρια μας ετοιμάζει το εστιατόριο Bellevue για αυτό το Σάββατο.

Με τις φωνές των Νατάσα Καρακατσάνη, Γιώργου Καβάσιλα και Ντέμης Μενεξή, αλλά και πολύ ενδιαφέροντα πιάτα ενόψει της παγκόσμιας ημέρας burger, το εστιατόριο Bellevue αποτελεί μια ιδανική πρόταση για ποιοτικό φαγητό και άψογο σέρβις.

Το χειροποίητο Black Angus με καπνιστό μπέικον, λαχταριστό λιωμένο τυρί, καπνιστή μαγιονέζα, τραγανό διπλό μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια αποτελεί μια απο τις προτάσεις του εστιατορίου. Και αν δεν χορτάσετε, το ελληνικό με χοιρινά μπριζολάκια, χαλούμι και ψητή ντομάτα ανάμεσα σε χειροποίητες πίτες θα σας απογειώσει !
Ενδιαφέρουσα όμως είναι και η πρόταση του "γκουρμε" burger με φιλέτο αστακού, βαλεριάνα, σάλτσα hollandaise, ψημένο prosciutto di Parma και μαρμελάδα mango, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν ένα πιο... ιδιαίτερο burger.

Σάββατο 27 Μαΐου
Ώρα έναρξης 19:30
Bellevue restaurant
Καλύμνου και Τήλου
Για κρατήσεις στο 2241075880
f: Bellevue Restaurant

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές