Ο Γιάννης,  κι οι γιοί του!

Ο Γιάννης του Κάιρο, έχει καταπληκτική σχέση με τους γιούς του.

Το ξέρουν όλοι πια αυτό, το βλέπουν στα παιχνίδια τους, στις μεταμφιέσεις τους, και στη χαρά που εξαπλώνεται τριγύρω όταν βρίσκονται σ΄ ένα χώρο.

Ο Γιάννης Αϊβαλιώτης, που οι φίλοι του όταν τον πειράζουν λένε ότι είναι «σαν το Λεωνίδα που ξεκινάει για τις Θερμοπύλες», έχει καταφέρει να κάνει παιχνίδι την καθημερινότητά τους και να γεμίζει χαρά τις Κυριακές  του Βασίλη που είναι 14 χρονών, και του Άγγελου που είναι εννέα.

«Όμορφα πουν την Κυριακή να τα ΄ναι πιο μεγάλη…», δεν το τραγουδάνε,  το ζούνε και κυρίως το φωτογραφίζουνε για τους φίλους τους!


 

Άμα βγαίνεις από αιρ  κοντίσιον και πέφτεις πάνω σε ΚΑΥΣΩΝΑ!! Ψιλοαρπάζεις!!
Άμα βγαίνεις από αιρ κοντίσιον και πέφτεις πάνω σε ΚΑΥΣΩΝΑ!! Ψιλοαρπάζεις!!


Παίζεις  με τους γιούς σου και κάνεις πολλά πράγματα μαζί τους. Αν ήταν κορίτσια θα ήταν το ίδιο;
Μ΄ αρέσουν τα παιδιά, κορίτσια, αγόρια. Εμένα έτυχε να είναι αγόρια. Τα παιδιά είναι του Θεού.

Πως τα κατάφερες να έχετε τόσο ωραία σχέση;
Αυτό ονειρευόμουν πάντα. Όταν θα κάνω οικογένεια να είναι δεμένη, κι αγαπημένη πάνω απ΄ όλα. Όταν αποφάσισα να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια το έκανα συνειδητά. Είχα ζήσει τη ζωή μου πολύ έντονα μέχρι τότε.  Ήξερα το λόγο δηλαδή που το έκανα.

Δεν παντρεύονται όλοι για τον ίδιο λόγο;
Άλλοι παντρεύονται για συμφέρον, έχουν λόγο δηλαδή, αλλά το λάθος λόγο, άλλοι επειδή το κάνουν όλοι και δεν θέλουν αυτοί να είναι το μαράζι της μάνας τους, άλλοι για να ξεφύγουν από μια προηγούμενη κατάσταση. ..Παιδιά, ένας είναι ο λόγος για να παντρευτείς: η αγάπη. Είναι ο μοναδικός λόγος που θα σε κρατήσει μαζί.

Πως ξεκινάει η μέρα σας;
Η γυναίκα μου ξυπνάει στις πεντέμισι επειδή δουλεύει πρωί, οπότε εγώ συντονίζω όλο το πρωινό στο σπίτι. Να ξυπνήσουνε, να φάνε, να ετοιμαστούμε, να πάνε στο σχολείο. Το απόγευμα δρομολόγια, αθλοπαιδιές, φροντιστήρια …  αλλά δε χαλαρώνουμε ποτέ, η ζωή είναι στιγμές που περνάνε και χάνονται.

Είναι αλήθεια ότι τραγουδάτε πάνω στη μηχανή μαζί τους και σας ακούει ο κόσμος;
 Εμείς, ακόμα κι εκείνη την ώρα βρίσκουμε κάτι να κάνουμε, να αισθανθούμε χαρά. Κάθε μέρα γελάμε. Μέρα χωρίς γέλιο, μέρα χαμένη. Δε χαλαρώνουμε ποτέ.
 

Είμαστε παραδοσιακοί. Έκανα στα παιδιά σπιτικό γλυκό ΚΟΡΜΟ!!
Είμαστε παραδοσιακοί. Έκανα στα παιδιά σπιτικό γλυκό ΚΟΡΜΟ!!


Πώς ξεκινήσατε με τις φωτογραφίες και τις… μεταμφιέσεις;  Βλέπω, κάθε Κυριακή που κάνετε… εμφάνιση το Fb, παίρνει φωτιά!
Πριν από 2,5 χρόνια βάλαμε μία φωτογραφία στο Fb, μια κανονική φωτογραφία, μετά ξεκινήσαμε λίγο παραλία στάιλ, με μάσκες, άρεσε στους φίλους μας και από τότε δεν μπορούμε να λείψουμε Κυριακή από το Fb. Αν τύχει και συμβεί μας γράφουν: «τι έγινε παιδιά, είστε καλά;». Θέλουν ενημέρωση.

Μέχρι το σύμπλεγμα του Διαγόρα έχετε αναπαραστήσει, που είναι στημένο στην Ψαροπούλα!
Κι αυτό! Να δεις τι γίνεται πριν το κλικ της μηχανής στα… γυρίσματα…

Ποιος σας φωτογραφίζε;
Μόνοι μας. Στήνουμε, βάζουμε χρονόμετρο, τρέχω εγώ και γυρίζω να προλάβω πριν το κλικ… Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα όλη μέρα γι αυτό που παρουσιάζουμε, πετάνε ιδέες… Αν δεν το κάνουμε αγχώνονται γιατί μας περιμένει ο κόσμος.
 

:  Κι εδώ βλέπετε τ΄ αποτελέσματα του γυμναστηρίου! ΦΕΤΕΣ!!
Κι εδώ βλέπετε τ΄ αποτελέσματα του γυμναστηρίου! ΦΕΤΕΣ!!


Είσαστε και φίλοι;
Είμαστε φίλοι στο σημείο που να μπορούν να μου ανοιχτούν και να μάθω κι εγώ αυτά που θέλω, για να βοηθήσω. Φίλοι είμαστε στα παιχνίδια μας, στα άλλα είμαι μπαμπάς.

Ανησυχείς, τι τους λες;
Ανησυχώ για όλα. Για τις παρέες, για τα ναρκωτικά. Το αντίδοτο είναι η επαφή με το παιδί, παντρεμένος είσαι, χωρισμένος είσαι γιατί είναι πολύ μεγάλα τα ποσοστά πια των χωρισμένων γονιών. Επαφή με το παιδί κυρίως όταν μεγαλώνει πια και σε χρειάζεται. Τι τους λέω;  Καλά παιδιά να είναι, τίμιοι και να έχουν τη συνείδησή τους καθαρή. Κι όπως τους έχω πει: «Ρεμάλια, και 100 χρονών να πάω, μια αγκαλιά, κι ένα σ΄ αγαπώ.»
 

Θέλει η κυρά να κάνει δουλειές Κυριακάτικα, κι εμείς κάνουμε την ΠΑΠΙΑ!!
Θέλει η κυρά να κάνει δουλειές Κυριακάτικα, κι εμείς κάνουμε την ΠΑΠΙΑ!!

 

: Συμπαράσταση στον Ορέστη Τσανκ. Δεν ξαναβλέπουμε survivor αν δεν γυρίσει πίσω. Ορέστη, γύρνα πίσω ή τηλεφώνα!!
Συμπαράσταση στον Ορέστη Τσανκ. Δεν ξαναβλέπουμε survivor αν δεν γυρίσει πίσω. Ορέστη, γύρνα πίσω ή τηλεφώνα!! 

 

Και επιστρέψαμε Ολυμπιονίκες. Ο περήφανος πατέρας Διαγόρας με τους γιούς του Δαμάγητο και Ακουσίλαο. Πάντα τέτοια παιδιά μου!!!
Και επιστρέψαμε Ολυμπιονίκες. Ο περήφανος πατέρας Διαγόρας με τους γιούς του Δαμάγητο και Ακουσίλαο. Πάντα τέτοια παιδιά μου!!!