Ζεστή ατμόσφαιρα και μοναδικές γεύσεις στο εστιατόριο Elakati Kitchen Bar

Στην καρδιά της Ρόδου το αγαπημένο εστιατόριο Elakati Kitchen Bar άνοιξε επίσημα τις πόρτες του για τον φετινό χειμώνα,  το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και μας υποδέχεται με ανανεωμένο μενού που φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου chef Γιώργου Στυλιανουδάκη. 

Σε  έναν  ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο ο chef Γιώργος Στυλιανουδάκης δημιουργεί ευφάνταστα ελληνικά πιάτα με μια μοντέρνα πινελιά. Αγαπημένες ελληνικές συνταγές παντρεύονται αρμονικά με τις σύγχρονες τάσεις μαγειρικής για να προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον πλούτο και την αφθονία των ελληνικών προϊόντων.

Η απόλαυση του γεύματος απογειώνεται με τον κατάλληλο συνδυασμό κρασιού μέσα από μια winelist που έχει επιμεληθεί ο sommelier Κοσμάς Σαρακίνης η οποία περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από ελληνικές ετικέτες κρασιών. Το αποτέλεσμα είναι ένα μαγευτικό food and wine pairing καθώς κάθε εκλεκτό πιάτο του Elakati Kitchen Bar έχει συνδυαστεί εξαιρετικά με το ιδανικό κρασί. 
 

 

Την Πέμπτη και το Σάββατο οι βραδιές γίνονται πιο ξεχωριστές με τον Ελευθέριο Χατζηαντώνη που δίνει το μουσικό στίγμα στον χώρο με τους ήχους του σαξόφωνού του ενισχύοντας την ζεστή ατμόσφαιρα. 

Το Elakati Kitchen Bar αποτελεί την απόλυτη πρόταση του χειμώνα για τους λάτρεις του καλού φαγητού και σας προσκαλεί να παραδοθείτε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. 

Elakati Kitchen Bar
Λοχαγού Φανουράκη 29
Επίσημο opening 2 Δεκεμβρίου
Τηλ. Κρατήσεων: 2241070688