Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μυστιλόγλου

Το τελευταίο αντίο  στον Θάνο Μυστιλόγλου

Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μυστιλόγλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 589 ΦΟΡΕΣ

Σε βαρύ κλίμα χθες το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν στο νεκροταφείο της Ρόδου τον Θάνο Μυστιλόγλου, ιδιοκτήτη του TV ΩΜΕΓΑ και δημοσιογράφο, που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 67 ετών!

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα πένθους και οδύνης, αφού ακόμα και χθες, ουδείς μπορούσε να πιστέψει ότι ο Θάνος «έφυγε» και δεν είναι πλέον μαζί μας!
Άνθρωπος πράος, καλοσυνάτος, ευγενικός, καλός συνάδελφος και οραματιστής, ιδιοκτήτης του πρώτου καναλιού ιδιωτικής τηλεόρασης που λειτούργησε στη Ρόδο, εργατικός και μάχιμος ως δημοσιογράφος, τρυφερός και καλός σύζυγος και πατέρας.

Όλοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για το Θάνο. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης και Πολιτισμού Τέρης Χατζηιωάννου εκφώνησε τον επικήδειο επισημαίνοντας όλα αυτά που χαρακτήριζαν τον Θάνο Μυστιλόγλου αλλά και μερικά από τα σχόλια που είχαν γράψει συνάδελφοί του στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

Ο Θάνος Μυστιλόγλου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών την Παρασκευή 18 Μαΐου το πρωί και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος και τη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς, τους συναδέλφους και τους φίλους του, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, και ο πρόωρος χαμός του συγκλόνισε όλους όσοι τον γνώριζαν.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ
Για τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Θάνου Μυστιλόγλου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη για την αδόκητη απώλεια του φίλου μου δημοσιογράφου Θάνου Μυστιλόγλου, που τόσα πολλά έχει προσφέρει στη δημοσιογραφία της Ρόδου.

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο καθώς ήταν εκείνος που κατάφερε εκ του μηδενός να δημιουργήσει τηλεοπτικό σταθμό με δορυφορική εμβέλεια, στέλνοντας τη φωνή και τα αιτήματα της Δωδεκανήσου στα πέρατα του κόσμου και στην δωδεκανησιακή ομογένεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του."

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη