Στο 10.gr η παρουσίαση του βιβλίου του σεφ  Δημήτρη Κονταράτου

Το βιβλίο του με τίτλο "Η σχετικότητα θ/t μέσα σε μια σακούλα" πρόκειται να παρουσιάσει ο γνωστός Ρόδιος τεχνολόγος τροφίμων- σεφ Δημήτρης Κονταράτος, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στο all day wine bar 10.GR στην Παλιά Πόλη.

Ο Δημήτρης Κονταράτος δημιούργησε ένα σύγχρονο βοήθημα για όσους επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά επιλέγουν να μαγειρέψουν με την τεχνική Sous- vide.

Αποτελεί ένα σύνολο μελέτης, δοκιμών και καταγραφής της σχέσης μεταξύ των θερμοκρασιών και του χρόνου που χρησιμοποιούνται μαγειρεύοντας Sous- vide, είτε επαγγελματικά σε κουζίνες, μπαρ, και εργαστήρια, είτε όχι.

Το βιβλίο του κ. Κονταράτου θα προλογίσουν ο πολύ γνωστός Ρόδιος σεφ κ. Γιώργος Τρουμούχης και η διευθύντρια της σχολής Anko Academy της Ρόδου κ. Στεργία Έψιμου.

 

Η σχετικότητα θ/t μέσα σε μια σακούλα

6 Φεβρουαρίου

Ώρα 20:00

10GR

Πολυδώρου 16 & Αγισάνδρου 9

Παλιά Πόλη

τηλ 2241020910

f: 10GR Hotel & Wine Bar