Στο 10.gr η παρουσίαση του βιβλίου του σεφ Δημήτρη Κονταράτου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1970 ΦΟΡΕΣ
Το βιβλίο του με τίτλο "Η σχετικότητα θ/t μέσα σε μια σακούλα" πρόκειται να παρουσιάσει ο γνωστός Ρόδιος τεχνολόγος τροφίμων- σεφ Δημήτρης Κονταράτος, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στο all day wine bar 10.GR στην Παλιά Πόλη.
Ο Δημήτρης Κονταράτος δημιούργησε ένα σύγχρονο βοήθημα για όσους επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά επιλέγουν να μαγειρέψουν με την τεχνική Sous- vide.
Αποτελεί ένα σύνολο μελέτης, δοκιμών και καταγραφής της σχέσης μεταξύ των θερμοκρασιών και του χρόνου που χρησιμοποιούνται μαγειρεύοντας Sous- vide, είτε επαγγελματικά σε κουζίνες, μπαρ, και εργαστήρια, είτε όχι.
Το βιβλίο του κ. Κονταράτου θα προλογίσουν ο πολύ γνωστός Ρόδιος σεφ κ. Γιώργος Τρουμούχης και η διευθύντρια της σχολής Anko Academy της Ρόδου κ. Στεργία Έψιμου.
Η σχετικότητα θ/t μέσα σε μια σακούλα
6 Φεβρουαρίου
Ώρα 20:00
10GR
Πολυδώρου 16 & Αγισάνδρου 9
Παλιά Πόλη
τηλ 2241020910