Στο 10.gr η παρουσίαση του βιβλίου του σεφ Δημήτρη Κονταράτου

Στο 10.gr η παρουσίαση του βιβλίου του σεφ  Δημήτρη Κονταράτου

Στο 10.gr η παρουσίαση του βιβλίου του σεφ Δημήτρη Κονταράτου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1970 ΦΟΡΕΣ

Το βιβλίο του με τίτλο "Η σχετικότητα θ/t μέσα σε μια σακούλα" πρόκειται να παρουσιάσει ο γνωστός Ρόδιος τεχνολόγος τροφίμων- σεφ Δημήτρης Κονταράτος, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στο all day wine bar 10.GR στην Παλιά Πόλη.

Ο Δημήτρης Κονταράτος δημιούργησε ένα σύγχρονο βοήθημα για όσους επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά επιλέγουν να μαγειρέψουν με την τεχνική Sous- vide.

Αποτελεί ένα σύνολο μελέτης, δοκιμών και καταγραφής της σχέσης μεταξύ των θερμοκρασιών και του χρόνου που χρησιμοποιούνται μαγειρεύοντας Sous- vide, είτε επαγγελματικά σε κουζίνες, μπαρ, και εργαστήρια, είτε όχι.

Το βιβλίο του κ. Κονταράτου θα προλογίσουν ο πολύ γνωστός Ρόδιος σεφ κ. Γιώργος Τρουμούχης και η διευθύντρια της σχολής Anko Academy της Ρόδου κ. Στεργία Έψιμου.

Η σχετικότητα θ/t μέσα σε μια σακούλα

6 Φεβρουαρίου

Ώρα 20:00

10GR

Πολυδώρου 16 & Αγισάνδρου 9

Παλιά Πόλη

τηλ 2241020910

f: 10GR Hotel & Wine Bar

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές